Berkay...  'EVDEYİZ DEDE SHOW' GELİYOR!

Berkay... 'EVDEYİZ DEDE SHOW' GELİYOR!

Şarkıları ile milyonların kalbinde ayrı bir yeri olan Berkay sevenlerine YouTube kanalı ile müzik ziyafeti çekmeye hazırlanıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve kısa sürede küresel salgın haline dönüşen Türkiye ‘de de etkisini gösteren Corona Virüsü (Covid-19) sonrasında Berkay ‘da kendi YouTube kanalı için aylar önce çektiği videoları “Evdeyiz Dede” adı ile yayınlamaya başlıyor.

14 gündür eşi ve çocuklarıyla evinden hiç çıkmayan Berkay aylar öncesi çektiği YouTube projesinin montajıyla ilgilenerek tüm müzik severlere moral olması için bu dönem “Evdeyiz Dede” adını verdiği şovunu yayınlayacak.

Berkay, "Müzik şifadır, müzik iyileştirir, müzik iyi gelir… Ben ve konuk olan müzisyen dostlarım da umarım şarkılarımızla kalplere dokunuruz. ” dedi.

Berkay‘ın ev ortamında kendi orkestrası ile müzisyen dostlarını ağırlayıp beraber şarkılar söylediği dinleyenlerine müzik ziyafeti çektiği “Evdeyiz Dede' nin tanıtım videosu yayınlandığı andan itibaren sosyal medyanın gündemine oturdu.

Zeynep Bastık, Edis, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Simge ‘nin konuk olduğu sohbet , müzik ile keyifli dakikaların yaşandığı Berkay “Evdeyiz Dede” YouTube da…


 

Berkay Corona Virüsü sonrası “Evde Kal” çağrısı nedeni ile çekimlerine ara verdiği çekimlerine hayat normale döndüğünde tekrar başlayacaklarını ve birçok müzisyen dostunu ağırlayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.