Berat Kayışkan...ABİYE GİYİMDE BAŞARININ SIRRINI ANLATTI!

Berat Kayışkan...ABİYE GİYİMDE BAŞARININ SIRRINI ANLATTI!

Özge Ulusoy'un Show TV'de sunduğu Hayat Güzeldir programının 11 Mayıs Cumartesi yayınlacak olan bölümüne abiye giyimde ülkemizin gururu J'adore'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Berat Kayışkan konuk oldu.

7. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde uluslararası alanda yapmış olduğu kreasyonlarla “Moda Markası” ödülüne layık görülen abiye giyimde ülkemizin gururu J'adore'un A Takımı'ndan Berat Kayışkan, Hayat Güzeldir programında markasının yeni ilkbahar - yaz koleksiyonunu anlattı.

 

 

Kayışkan; Abiye tasarımında kullandığı özel kalıpları ve kumaşları ile alanında sektör lideri olan J’adore, pazarlama stratejisinde yeni atılımlara hazırlanarak ve 2020 yılında 350 yeni satış noktası hedeflediklerini belirtti.

 Kayışkan, aile şirketleri olduklarını ve J’adore markasının dünyada yaşanan ekonomik daralmaya rağmen satışlarında artış kaydetmeyi sürdürdüğünü belirtti.

Ürün çeşitliliğini geçen yıllara göre 3 kat arttırdıklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Berat Kayışkan, küresel daralmadan çıkış yolunun markalaşma ve üretim kalitesi olduğunu söyledi. Daha fazlası cumartesi günü 'Hayat Güzeldir' de...

bereykayiskan_ozgeulusoy1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.