Bella Hadid... "ŞAHANE BİR HAYATIM VAR AMA ÇOK MUTSUZUM"!..

Bella Hadid... "ŞAHANE BİR HAYATIM VAR AMA ÇOK MUTSUZUM"!..

Paris'te düzenlenen Vogue Fashion Festival'e konuşmacı olarak katılan ünlü model Bella Hadid, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

bulundu.

Bella Hadid, konuşmacı olarak katıldığı Vogue Fashion Festival'e çarpıcı açıklamalarıyla damga vurdu.

"Ruhsal sorunlar yaşadım"

Ünlü model Hadid, 5 yıldır içerisinde bulunduğu ruh halini "Modellik kariyerime 18 yaşında başladım. Bu şöhreti ve yoğun tempoyu dengeleyebilmek için çok toydum. Ruhsal sağlığımla alaklı sorunlar yaşadım haliyle." sözleriyle dile getirdi. Şahane bir hayatı olduğunu ancak mutsuz ve depresif hissettiğini belirten Hadid, "Dışarıdan baktığınızda çok saçma ve anlamsız lakin gerçek bu" diyor

"Artık hazırım"

Yaşadığı sorunlar hakkında açıkça konuşma kararını başkalarına faydalı olabilmek için aldığını söyleyen Hadid, "Tek umudum benimle aynı süreçten geçen gençlere yardım sağlayabilmek. Bugüne dek sorunlarım hakkında hiç konuşmadım, hazır değildim. Artık hazırım çünkü daha iyi hissediyorum." diyor.

"Kendimi ilk kez seksi buldum"

Moda sektörüyle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunan Hadid, Rihanna'nın Savage x Fenty defilesine kapsayıcılığı, eşitliği ve özgürlüğünden dolayı övgüler yağdırdı. Geçtiğimiz Eylül ayında New York Moda Haftası kapsamında düzenlenen Savage x Fenty defilesi için "Kendimi ilk kez bir iç çamaşırı defilesinde seksi ve güçlü buldum" diyen ünlü model, kadın bedenini objeleştirdiği için çok eleştirilen Victoria's Secret şovuna gönderme yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.