Aysel Nazım... "KOKTEYL AYSEL", GÜZELLİĞİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ!..

Aysel Nazım... "KOKTEYL AYSEL", GÜZELLİĞİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ!..

17 Ağustos’ta vizyona girmeye hazırlanan ‘Milyonluk Kuş’ komedi filminin fragmanında Bakü’de ‘Kokteyl Aysel’ isimli magazin programını hazırlayıp sunan Aysel Nazim kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

Başrollerini Türkiye’nin en çok sevilen komedi oyuncularından Ufuk Özkan ve Gökçe Özyol’un oynadığı, 17 Ağustos’ta vizyona girmeye hazırlanan ‘Milyonluk Kuş’ komedi filminin fragmanında Bakü’de ‘Kokteyl Aysel’ isimli magazin programını hazırlayıp sunan Aysel Nazim kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

İngilizce öğretmeni olarak başladığı kariyerine oyuncu ve sunucu olarak devam eden sarışın güzel Türkiye’ye çok sık gelerek magazin programı için Türk sanatçılarla röportajlar yapıyor.

Barış Manço’nun 13 dilde tercüme edilen ‘Dönence’ adlı şarkısının Azericesini seslendirmesi için kendisine edilen teklif karşısında çok gurur duyduğunu belirten Aysel Nazim, ‘Barış Manço şarkılarıyla büyüdüm, stüdyoya girip şarkıyı seslendirmek ve klibini çekmek beni çok mutlu etti.

Böyle dev bir sanatçıya yapılan muhteşem bir proje yer almak benim için büyük bir onur’ dedi.

Büyük bir hayran kitlesine sahip Aysel Nazim’in Milyonluk Kuş filmindeki sergilediği performans oldukça ilgi uyandırdı.

"Milyonluk Kuş" filminin yönetmenliğini Hayal Aslanzade, senaristliğini ise Tevekkül T Mehreliyev üstlenmiştir. Yapımcı şirket Artlemma'nın büyük titizlikle hazırladığı filmin

şarkıları ise Behzat Gerçekler ve ENBE Orkestrası seslendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.