Aynur Aydın... 'BİR SAAT BOYUNCA YUHALANDIM!'

Aynur Aydın... 'BİR SAAT BOYUNCA YUHALANDIM!'

Aynur Aydın, Makedenyo’da verdiği bir konserde seyirciler arasında bulunan bir izleyicinin kendisini 1 saat boyunca yuhaladığını ve rakiplerinden birisinin o kadını tuttuğunu düşündüğünü anlattı.

 netd.com’da yayınlanan 20’lik isimli programda hakkındaki sorulara cevap veren Aynur Aydın, Makedenyo’da verdiği bir konserde seyirciler arasında bulunan bir izleyicinin kendisini 1 saat boyunca yuhaladığını ve rakiplerinden birisinin o kadını tuttuğunu düşündüğünü anlattı.

Rapçi Contra’yı Dövmek İsterdim

Contra olarak bilinen ve büyük bir fan kitlesine sahip olan rapçi, ‘’Ters Yön’’ isimli şarkısında Aynur Aydın'ın ‘’Bi Dakika’’ isimli şarkısının nakaratını, sample olarak kullanmış bunun üzerine Aynur Aydın, şarkıya telif ihlali bildiriminde bulunup YouTube'dan kaldırtmıştı.

Aynur Aydın’ın daha sonra sosyal medya üzerinden Contra’ya ‘’Attığın tuttuğun o pop dünyasından şarkı çalmak nasıl bir ruh hali Contra?’’ diye sorması üzerine Contra fanları Aynur Aydın’a saldırarak çileden çıkmasına neden olmuştu.

20’lik programında ‘’Kiminle boks maçı yapmak isterdiniz?’’ sorusuna ‘’Contra ile ama o korkar gelemez, askerlerini yollar’’ diyerek cevap verdi.  

Benim Rapçilerle Hiçbir Sorunum Yok

Rap, HipHop, A&B ile doğmuş büyümüş bir insanım. İlk ve ikinci albümümde bu ögeleri içinde barındırıyor.

Bu yüzden de arkadaşlar alt yapılarımı kullanıyorlar. Tek sorunum haksızlığa gelememem, izin alınmadan parçamın kullanılması. Daha sonra Contra, uzlaşmak istedi, para teklif etti fakat ben bir açıklama bekledim çünkü durmadan hakarete maruz kalıyordum. Polise şikayet edince, Contra’ya gitmişler.

Oysa ki ben bana hakaret edenleri şikayet etmiştim. Kendisi de zaten çok meraklıymış ünlü olmaya bütün özel yazışmalarımızı paylaştı.

Herkesi Mahkemeye Verdim

Bütün bu olaylar ilk başlarda beni çok üzdü. Ama daha sonra da güçlendirdi. Hepsini mahkemeye verdim. Sanırım yakında güzel güzel paralar gelecek.

Ünlü Olunca Küfür Edemiyorsun

Ünlü olduğu zaman yapmak isteyip de yapamadığı şeyler olduğunu söyleyen Aynur Aydın; ‘’Kızamıyorsun, küfür edemiyorsun.

Günün sonunda hepimiz insanız. Bunu unutuyor sevenlerimiz. Normal bir insan, bir duruma nasıl tepki veriyorsa biz de verebiliriz ama veremiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.