Ayla Çelik...HEM GÖĞÜS, HEM BACAK DEKOLTESİ!

Ayla Çelik...HEM GÖĞÜS, HEM BACAK DEKOLTESİ!

Ayla Çelik, geçtiğimiz akşam Kıbrıs’ta sahne aldı. Sevilen sanatçı, kendisini dinlemeye gelenlere albüm müjdesini de verdi.

Türk pop müziğine birbirinden hit şarkılar kazandıran Ayla Çelik, geçtiğimiz akşam Kıbrıs Limak Hotel’de sevenleriyle buluştu.

Sevilen sanatçı; yaklaşık iki saat sahnede kalırken, aralarında yabancı turistlerin de olduğu yaklaşık 1.500 kişiye seslendi.

Ayla Çelik son dönemde oldukça beğeni toplayan; sözlerini kendisinin, müziğini ise Gökhan Tepe’nin yaptığı ve Ebru Gündeş’in son albümüne ismini veren şarkısı “Aşık” ile sözü ve müziğinde imzası bulunan Demet Akalın’ın son klip şarkısı “Esiyor”u da sahnede ilk kez yorumladı.

Elie Saab imzalı siyah kıyafetiyle gözlere de hitap eden Ayla Çelik, uzun zamandır beklenen albüm haberini de ilk kez sahneden müjdeledi.

aylacelik_kibris1.jpgaylacelik_kibris2.jpg

Yaklaşık 3 senelik bir aranın ardından, Ağustos ayında “Daha Bi’ Aşık” isimli yepyeni albümüyle dinleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan sanatçı;

“Daha Bi’ Aşık, Ağustos’ta sizlerle buluşmak için artık gün sayıyor, ben de heyecanımdan yerimde duramıyorum. Umarım tüm şarkıları çok beğenirsiniz.” diyerek heyecanını seyircilerle paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.