Aycan Yanaç...HANGİ TAKIMI TUTTUĞUNU AÇIKLADI!

Aycan Yanaç...HANGİ TAKIMI TUTTUĞUNU AÇIKLADI!

Survivor'da mücadelede eden futbolcu Aycan Yanaç, canlı yayınında gönül verdiği takımı açıkladı. 'En sevdiğin futbolcu kim?' sorusuna Alex de Souza, Cristiano Ronaldo ve Emre Belözoğlu yanıtını verdi.

Survivor 2020'de ünlüler takımı, kazandıkları ödül sonrası Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından canlı yayın yaptı ve soruları yanıtladı. Yarışmacılardan Aycan Yanaç izleyicilerin 'En sevdiğin futbolcu kim?' sorusuna Alex de Souza, Cristiano Ronaldo ve Emre Belözoğlu yanıtını verirken, Sercan'ın kendisini hatırlatması gülüşmelere neden oldu.

Survivor'da mücadelede eden A Milli Kadın Takımı futbolcularından Aycan Yanaç, canlı yayınında gönül verdiği takımı açıkladı.

Ağabeyinden dolayı futbolcu olmaya karar verdiğini belirten Aycan Yanaç, futbola onun yönlendirmesiyle başladığını ifade etti.

"KADIN TAKIMI KURULURSA BANKO OYUNCUSU OLURUM"

Fenerbahçeli olduğunu ve kendisini başka bir takımda göremediğini söyleyen Yanaç, "Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe'den başka yerde kendimi göremiyorum.

Fenerbahçe Kadın Takımı kurulursa oynamak isterim. Acun Ilıcalı ile de konuştuk bunu. Keşke kurulsa, banko futbolcusu ben olurum." şeklinde konuştu.

Sahada hırslı bir yapısı olduğundan söz eden Yanaç, "Maç esnasında haksızlığa uğrarsam hakemlerle de konuşurum." ifadelerini kullandı.

Survivor 2020 kadrosunda Ünlüler takımı için yarışan Aycan Yanaç, Survivor'da iletişim ödülünde kız arkadaşı ile yaptığı şifreli konuşmanın ardından sevgilisi tarafından aldatıldığı iddiaları ile bir anda en fazla konuşulan yarışmacılar arasında yer almıştı.

"ALEX, RONALDO, EMRE BELÖZOĞLU"

Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabındaki videoya konuk olan Aycan, kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt verdi. "En sevdiğin futbolcular kim?" sorusuna verdiği cevap Sercan Yıldırım'ı şaşırttı.

En sevdiği futbolcular sorulan Aycan Yanaç, "Alex de Souza, Cristiano Ronaldo ve Emre Belözoğlu" ifadelerini kullandı.

SERCAN'DAN SÜRPRİZ CEVAP: DEMEK BENİ SÖYLEMEDİN

En sevdiği futbolcular arasında Sercan Yıldırım ismini söyleyen Aycan'a flaş bir cevap geldi.

Sercan Yıldırım, "Vay be beni söylemedin he?" diyerek Aycan'a şaka yollu bir yanıt verdi.

Daha sonra Aycan Yanaç, "Ve tabi ki de Sercan Yıldırım." ifadelerini kullanarak gülüşmelere sebep oldu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.