Ayça Kuru... "SCOTLAND LADY" DEN "ZARAFET" İN KİTABI!..

Ayça Kuru... "SCOTLAND LADY" DEN "ZARAFET" İN KİTABI!..

Türkiye’de çok az kişinin sahip olduğu “scotland lady” ünvanına sahip olan Ayça Kuru'nun kitabı “Zerafet Değil Zarafet” ve algı yönetimi uzmanı Aydın Serdar Kuru’nun “Zihin Tetikçileri” adlı kitaplarının tanıtımı ünlü simaların da katılımı ile gerçekleşti

Davete Tamer Karadağlı, Burak Hakkı, Miss Turkey ikinci güzeli Bilge Aydoğmuş, oyuncu Berk Atan, şarkıcı Meltem Yaman, Çarkıfelek hostesi Emel Yıldırım katıldılar.

Tamer Karadağlı “Bu işlere kafa yorup yazmak kolay iş değil” dedi.

İmaj ve Zarafet alanlarında özel ve kamu kurumlarından birçok üst düzey yöneticiye ve tanınmış sanatçılara eğitimler veren Ayça Kuru, yeni çıkan “Zerafet Değil Zarafet” adlı kitabında zarif ve anlamlı bir hayatın sırlarını okuyucularla paylaşıyor.

Kitabın tanıtımı için Etiler PS Lounge Restaurant'ta düzenlenen tanıtım davetine ünlü isimler de katıldılar.

Davette ayrıca Ayça Kuru’nun ağabeyi ve aynı zamanda da ICF koçu (Algı yönetimi uzmanı) olan Aydın Serdar Kuru’da aynı zamanda piyasaya çıkan “Zihin Tetikçileri” adlı kitabının tanıtımını yaptı.

Kitabında insanı insan yapan tüm olumlu özelliklerin “zarafetle” desteklendiği zaman güçleneceği fikrini çok güncel ve pratik örneklerle ortaya koyan Ayça Kuru, önemli değerlerimizden “Hanımefendi” ve “Beyefendi” kelimelerinin günlük hayatımızda daha çok yer etmesi gerektiğini önemle belirtiyor.

Ayça Kuru piyasaya yeni çıkan kitabı için “Her tür okur için yazılmış bu kitap, insanları işlenmiş bir cevher haline getirebilmek için alternatif bir eğitim denemesidir” diyor.

Davete katılanlara kitaplarını imzalayan Ayça Kuru ve ağabeyi Aydın Serdar Kuru kitaplarının dikkat çektiğini belirttiler.

Tamer Karadağlı, Ayça Kuru’nun “Zerafet Değil Zarafet” için “Bu tür kitaplara bu günlerde çok ihtiyaç var.

Çok değerli ve bilinmesi gereken bilgiler. Bu işlere kafa yorup yazmak kolay işler değil” dedi.

Bu arada yıllar sonra bir araya gelen Tamer Karadağlı ve Burak Hakkı eski günleri yad ettiler.

Burak Hakkı ilk oyunculuk denemesini yaptığı ve yirmi yıl önce yayınlan “Zehirli Çiçek” adlı dizide kendisini Tamer Karadağlı’nın seslendirdiğini söyledi.

Dizinin bu seslendirme sayesinde de çok sevildiğini belirterek “O günlerde Tamer Karadağlı’nın bana büyük katkısı olmuştu” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.