Andaç Atabey… FAL KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT!

Andaç Atabey… FAL KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT!

Son Dönemlerde Covid-19 sebebi ile artan karantina günleri ile yeni bir isim daha ön plana çıktı. Bu kişi sosyal medya da ismini baktığı fallarla sık sık duyduğumuz Andaç Atabey’den başkası değil…

 

Bir çok kişinin geçmişten günümüze gelen gerek ilişki, iş, eğitim ve türlü konular hakkında olan meraklarını giderdikleri, geçmişte ise yüzlerce kahvenin içilme sebebi olan fal ile sosyal medya da ismini sık sık duyduğumuz Andaç Atabey, fala farklı bir vizyon olarak göreceğimiz tarzda yaklaşımıyla adından söz ettiriyor.

 

Günümüzde çıkan bir çok sanal fal uygulamasına kıyasla topladığı takdir ise tebrik konusu. 

andacatabey_.jpg

“Doya Doya Moda” İsimli Programın Yarışmacılarından Su Baher ve evlilik programlarından ismini bir dönem gündeme taşıyan Hanife Gürdal’ın da tercihi olan Andaç Atabey’i son dönemlerde ise sık sık Sosyal Medya Fenomenlerinden Hakan Kakız ile olan muhabbetlerinden duymaya başladık.

Adnan Menderes Üniversitesi’nden Aile Danışmanlığı, Yaşam Koçuluğu, İlişki Danışmanlığı ve Spiritüel Danışmanlık gibi bir çok eğitimi bulunan Andaç Atabey, fal kavramını değiştirerek yeni bir boyut getiriyor.

Çoğu sanal fal uygulamasına kıyasla müşterilerine, danışanlarına birebir telefon üzerinden sesli görüşme ile bakması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Anlaşılan bu yıl Andaç Atabey’in hem adını hem de hünerlerini bir hayli göreceğiz gibi geliyor…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum