Anadolu Ateşi...ANADOLU ATEŞİ 20 YAŞINDA, YİNE YOLLARDA!

Anadolu Ateşi...ANADOLU ATEŞİ 20 YAŞINDA, YİNE YOLLARDA!

Türkiye’nin dans kültürünü 104 ülkede sergileyen Anadolu Ateşi, her yıl turizm bölgelerindeki gösterilerinde 1 milyonu aşkın turisti de bu muhteşem gösteriyle buluşturuyor.

Sahnelerdeki 20’nci yılını geride bırakan Anadolu Ateşi, dans tutkusunu dünyaya yaydığı bu uzun yıllar boyunca binlerce dansçı yetiştirdi ve yetiştirmeye de devam ediyor.

Türkiye’nin dans kültürünü 104 ülkede sergileyen Anadolu Ateşi, her yıl  turizm bölgelerindeki gösterilerinde 1 milyonu aşkın turisti de bu muhteşem gösteriyle buluşturuyor.

Dans kültürüne hizmetin yanı sıra yarattığı istihdamla ekonomiye sağladığı katkı da her yıl katlanarak büyüyor.

ANADOLU ATEŞİ DANS TOPLULUĞU HER YERDE...

Anadolu Ateşi, 20’nci yıl etkinlikleri öncesinde, bu sezon sergilemeye başladığı “Istanbul Dreams by Anadolu Ateşi” ile şubat ayından bu yana Türkiye turnesine devam ediyor.

“Anadolu Ateşi” ve “Troya” gösterileri devam ederken “Istanbul Dreams by Anadolu Ateşi" yaz sezonunu 27 Temmuz'da Çeşme’de açıyor. Yaz sezonunun diğer gösterileri şöyle:

Anadolu Ateşi ayrıca her cuma Anadolu Ateşi, her salı Trova gösterileri ile Antalya Aspendos Arena’da. Tüm gösterilerin biletleri Biletix’te!

Topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan; 20’nci yıl etkinlikleri kapsamında aralık ayında 30 özel gösteri ile Türkiye’de ve 20 özel gösteri ile de dünyanın en iyi sahnelerinde performans sergileyeceklerinin müjdesini verdi.

Anadolu Ateşi, gençlerin ve çocukların dansla tanışması ve dans eğitimi alması yönünde yürüttüğü faaliyetleri açtığı 10 Dans Akademisi ile taçlandırdırdı.

Akademilerden binlerce dansçı yetiştirerek çocukların ve gençlerin sağlıklı ve saygın bireyler olarak yetişmesine katkı verdi.

Anadolu Ateşi, 20 yıl boyunca dans sektörünün her branşına (eğitim, kostüm, makyaj, organizasyon, reklam ve tanıtım, gösteri ve tiyatro salonları, konaklama, ulaşım vb.) direkt ya da dolaylı olarak iş imkanı yarattı ve ekonomik anlamda katkıda bulundu. 20 yılda gösterilerini izleyen 50 milyonu aşkın biletli izleyicine kültür ve sanatın zenginleştirici deneyimini yaşatttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.