Amacı Olmayan Gurup...“GÜLMEKTEN FİLMİ BİTİREMEDİK”

Amacı Olmayan Gurup...“GÜLMEKTEN FİLMİ BİTİREMEDİK”

‘Çakallarla Dans’ serisinin yazarı Ali Tanrıverdi’nin ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu Sugarworkz yapımı komedi ‘Amacı Olmayan Grup’un basın toplantısı neşeli bir buluşma olarak gerçekleşti.

 

 

Yönetmen Tanrıverdi’nin yanı sıra, bu filmde yapımcı şapkasını taşıyan, ünlü yönetmen Murat Şeker ve oyuncular Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak, Gamze Karaduman, Hakan Bilgin, Hülya Gülşen ve Müfit Can Saçıntı’nın katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada, ekip üyeleri objektifler karşına geçerek çekimleri tamamlanan film hakkında bilgi verdi ve soruları yanıtladı.

Yapımcı Murat Şeker, “Filmin senaryosunu Ali Tanrıverdi’yle beraber yazdık. Ali Tanrıverdi’nin ilk yönetmenlik tecrübesi.

Türk Sineması genç, yeni nesil, vicdan sahibi bir yönetmen kazandı. ‘Çakallarla Dans’ serisinden sonra benzeri bir film yapmamıştık, ‘Amacı Olmayan Grup’, ‘Çakallarla Dans’ serisinin türevi bir film” sözleriyle açılışı yaparken, filmin yeni 6 Mart’ta vizyona gireceğini belirtti.

Şeker sözlerini “Yazdığımız senaryonun çok ötesine geçtik böyle güzel bir şeye imza attığımız için gurur duyuyorum. Yönetmene, oyunculara teşekkür ediyorum” şeklinde tamamladı.

Ali Tanrıverdi: “Aileme, oyuncu arkadaşlarıma, SugarWorkz’deki arkadaşlarıma, teknik ekibimize çok teşekkür ediyorum.

Bu filmde çok güleceğiz, çok eğleneceğiz ama Türk milleti olarak vicdan duygumuzu da hatırlayacağız.

Aidiyet, samimiyet ve sahiplenme duygularını da tekrar yaşayacağız” derken, “Her sette bir sürü problem olur bizim sette bir kere bile bir problem olmadı, hatta bunun makarasını da yaptık aramızda.

Tek amacımız 30-40 yıl sonra da insanlar açıp izleyince ‘Ne güzel filmmiş’ dediği bir film yapmaktı” şeklinde konuştu.

Sarp Bozkurt: “Gerçek hayatta yapamayacağım ne varsa hepsini Onur’da yapabildiğim için bu karakteri çok sevdim.

Teşekkür ederim bana bu şansı verdikleri için. Bugüne dek hep içine kapanık karakterleri oynamıştım. Hakikaten ağladık, sette ağlayan ışıkçı ilk defa gördüm. Çok eğlendik, gülmekten filmi bitiremedik.”

Naz Çağla Irmak: “Çekerken çok eğlendik sözü biraz klişe ama gerçekten inanılmaz aile gibi bir set ortamıydı. Dizi olsa yıllarca çekebilirim.”

Hülya Gülşen: “Bitmesini istemediğim bir set oldu. Her sahnede ayrı eğlendik, ayrı güldük, muhakkak klasik olmuştur ama biz dün setten ağlayarak ayrıldık.

Hayatımın en eğlenceli, en keyifli, şeker gibi bir setiydi. Umarım gelir çünkü bu ekiple tekrar bir araya gelmek isterim.

Kızımla (Naz Çağla Irmak) ilk defa aynı filmde oynadım. O da ayrı bir heyecan.”

Hakan Bilgin: “Çok sevimli, çok keyifli, çok güzel bir işti. Kameranın arkasındaki arkadaşlar eğer sahnelere gülüyorsa bu bizim için ciddi bir bilgidir.

Bunun karşılığını perde de göreceğimiz düşünüyorum, güzel yeni bir seri gelecek gibi görünüyor.”

Gamze Karaduman: “Sete koşarak geldik, çok başarılı oldu bence. Murat Bey’e ve ekibe teşekkür ediyorum bu fırsatı ve bu rolü verdiğiniz için.”

Ali Barkın: Kendimi SugarWorkz ailesinin parçası olarak görüyorum. Muhteşem bir setti benim için. Heyecanlıya bekliyoruz, umarım heyecanımız seyirciye de geçecektir.”

Müfit Can Saçıntı: “Misafir oyuncu diye geldik, yatıya kaldık. Hakikaten kendi setimmiş gibi rahattım, ayrılırken hakikaten ağladılar şahidim.”

Orta sınıf Çetin ailesinin tek ve hayatta hiçbir amacı olmayan oğlu Onur’un değişim sürecini, babasıyla ve toplumla ilişkisi üzerinden eğlenceli bir dille anlatan ‘Amacı Olmayan Grup’, sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan aynı adlı ekipten hareketle sinemaya uyarlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.