Alper Kul...YOK BÖYLE FIRINCI!

Alper Kul...YOK BÖYLE FIRINCI!

Başarılı oyuncu Alper Kul başrolünü Büşra Pekin ile birlikte paylaştığı komedi filmi ‘Fırıncının Karısı’ ile 27 Eylül’de seyircisiyle buluşuyor.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı, senaryosunu Murat Taşkent’in kaleme aldığı 'Fırıncının Karısı' filminde Alper Kul, paragöz bir adam olan fırıncı ‘Mustafa’ karakteriyle güldürmeye geliyor.

Sürprizler dolu sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken ‘Fırıncının Karısı’ filminde: Köyünde dede mesleği olan fırıncılığa devam eden ‘Mustafa’ (Alper Kul), Ferdane (Büşra Pekin) ile evlidir.

 Kıskanç, bencil ve hayli paragöz bir adam olan fırıncı Mustafa, hayatta kendisinden başka kimseyi düşünmez.

En büyük zaafı olan para aşkı, fırıncı Mustafa'nın başına komik ve bir o kadar da dermansız öyle büyük bir dert açar ki, bedelini neredeyse hayatıyla ödeme noktasına gelir.

Fırıncı Mustafa'yı işin içinden çıkılmaz komik durumdan çıkaracak tek bir kişi vardır.  O'da her zaman hor gördüğü ve önemsemediği karısı ‘Ferdane’...

27 Eylül'de Sinemalarda

Yapımcılığını Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fındık'ın gerçekleştirdiği, yapımını ‘Two Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar ve Seda Türkmen’in paylaştığı ‘Fırıncının Karısı’ 27 Eylül’de Türkiye ile aynı zamanda Avrupa ülkeleri ve Azerbaycan'da sinemalarda...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.