Ajda-Sezen-Acun… HEPSİNİN GÖZÜ BU ÇOCUĞUN ÜZERİNDE!..

Ajda-Sezen-Acun… HEPSİNİN GÖZÜ BU ÇOCUĞUN ÜZERİNDE!..

Ajda Pekkan’ın “Pop Müzik Dünyasının Yeni Harika Çocuğu” olarak işaret ettiği Cem Yenel çıkış parçası olan “Aşk Bu Biter mi?" şarkısının İngilizce versiyonuyla Aralık ayında Türkiye ile eş zamanlı tüm dünya müzik listelerine girmeye hazırlanıyor.

Sözleri Murat Güneş’e, müziği ve düzenlemesi ünlü müzik adamı Volga Tamöz’e ait olan şarkının İngilizce versiyonu ile Dünya Müzik Listelerinde tarzı ve yorum farkı ile yer edeceğinin sinyallerini veren pop müziğin yeni harika çocuğu, Ajda Pekkan‘dan önce  ‘Yetenek Sizsiniz’ programında Acun Ilıcalı tarafından keşfedildiği ortaya çıktı.

Müziğe olan yatkınlığı daha 3 yaşındayken,  anaokulunda müzik hocasının piyanoda çaldığı bir müziği doğru notalarla oyuncak piyano ile çalması ile fark edilen daha sonra aldığı eğitimler sonucunda profesyonel olarak, 8 yaşında piyano çalmaya başlayan Cem Yenel’in 2010-2011 senesinde 14 yaşındayken yorumladığı İngilizce şarkılardaki mükemmel aksanı ve güçlü sesi ile Yetenek Sizsiniz programında finale kaldığı ortaya çıktı. Yetenek Sizsiniz programında çocuk yaştaki başarılı yorumculuğu ile Türkiye’nin konuştuğu yetenekli çocuk olarak hafızalarda yer eden Cem Yenel şimdi gözü Dünya Müzik Listelerine dikti.

Bilfen Koleji, Üsküdar Amerikan Lisesi’nde öğrenim gördükten sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde Sosyoloji-Ekonomi çift anadal öğrencisi olan Cem Yenel’in eğitim hayatının farkı ve donanımı ile de Türkiye’yi uluslararası platformda temsil edecek donanıma sahip olduğu işaret ediliyor.

Ünlü Müzik Adamı Volga Tamöz ve Cem Yenel önümüzdeki günlerde yeni projesi Aşk Bu Biter mi şarkısının İngilizce versiyonu olan “Let Go” single çalışmasının reklam çalışmaları için Amerika’ya gidecekler…

Cem Yenel sosyal medya ve youtube kanalında İngilizce şarkı yorumunu gören hayranları Türkiye’nin yeni Justin Timberlake’si olarak yorumlar yaparken; erkek vokaller içinde en iyi İngilizce şarkı söyleme yeteneğinin Cem Yenel’e ait olduğunu belirttiler.

İŞTE CEM YENEL'DEN "AŞK BU BİTER Mİ?"...

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.