Ahmet Hakan... 'DENİZ ÇAKIR ERKAN PETEKKAYA'NIN KADIN VERSİYONU!'

Ahmet Hakan... 'DENİZ ÇAKIR ERKAN PETEKKAYA'NIN KADIN VERSİYONU!'

Gittiği bir kafede başörtülü kadınlara "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" diyerek sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen Deniz Çakır için Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan konuyu alkolle ilişkilendiren bir yazı kaleme aldı.

Ahmet Hakan bugün köşesinde yayınlanan yazısında; Deniz Çakır'ın Erkan Petekkaya'nın kadın versiyonu olduğunu söyleyip, 'Bunlar içiyorlar, sapıtıyorlar, skandal çıkartıyorlar' dedi.

Ahmet Hakan yazısını şu sözlerle bitirdi; 

'Acaba Deniz Çakır, yaptığı bu çirkinliği, bu ayıbı, bu terbiyesizliği, bu rezaleti örtmek için ne yapacak?

“İçki bütün kötülüklerin anasıdır ve derhal yasaklanmalıdır” diye kocaman bir demeç patlatıp...

Umreye falan mı gidecek?'

MENAJERİ AÇIKLAMA YAPTI

 

Gittiği bir kafede başörtülü kadınlara "Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!" diyerek sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen Deniz Çakır'ın menajerinden konuya ilişkin bir açıklama gelmişti.

Şu sıralar Fox TV'nin yeni dizisi Vurgun'la izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Deniz Çakır, bir kafede 6 başörtülü kadına hakaret ettiği iddiasıyla bir anda magazin gündemine oturdu.

Herkes Çakır'ın bu iddialar karşısında ne söyleyeceğini merak ederken beklenen açıklama ünlü oyuncunun menajerinden geldi.

Deniz Çakır'ın gittiği bir kafede yan masada oturan başörtülü kadınlara dönüp, "Burası Arabistan mı?
Ne geziyorsunuz burada!" diyerek sözlü tacizde bulunduğu ve ve ardından kadınların fotoğrafını çekmeye çalıştığı ileri sürüldü.
 
Bu iddia karşısında Çakır'ın menajeri Seda Sertbaş, oyuncunun sette olduğunu, basına servis edilen fotoğrafların ise arşiv olduğunu belirtti.
 
Öte yandan Tuğba Ekinci de Deniz Çakır hakkındaki bu iddiaların ardından bir açıklama yaparak Çakır'a zehir zemberek sözler sarf etti.
tugbaekinci_paylasim.jpg
Instagram hesabından ünlü oyuncunun bir fotoğrafın paylaşan Ekinci, fotoğrafın altına şu notu düştü;
"Fazla tanımıyorum psikopat sanıyorsa kendini ona en fiyakalısından hanımağa yaparım oynadığı dizide Temizlikçiyi canlandırsaydım demek zorunda kalır. Bikini şort daha çok yakışıyor sana, hayırdır doğruysa sana mı kaldı ayıklamak memleketi? Deniz Çakmaktaş kapalıda açıkda Müslüman Türk vatandaşımız. Ailesi kimse alsın ilgilensin kızıyla alkolü taşıyamıyorsan içmiyceksin veya da menejerine beni akla çalışması yap demeyeceksin altı üstü oyuncusun rolünden ben çıkartırım seni, ortak dostlarımız oldu zaman zaman sor adresi gösterirler adresim belli gel istedigin zaman uçma dan gel.
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.