Adriana Lima... TÜRK KADINLARINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER!..

Adriana Lima... TÜRK KADINLARINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER!..

Dünyanın en prestijli moda etkinliklerinin başında gelen New Yok Moda Haftası’nın bu yıl 19.kez makyaj sponsoru Cansu Akın ve Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu’nu Adriana Lima ile bir araya getirdi.

Lima, “Türk kadınlarının gözleri öne çıkaran makyajlarını çok beğeniyorum” dedi.

Milyonlarca kişinin takip ettiği dünyanın en önemli moda haftalarından New York Moda Haftası’nın makyaj sponsorluğu, bu yıl 19.kez makyaj trendlerinin belirleyicisi Maybelline New York tarafından gerçekleştirildi.

Moda haftası kapsamında Adriana Lima ile Cansu Akın ve Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu bir araya geldi.

Markanın global marka yüzü Adriana Lima, görüşme sırasında Türkiye ve Türk kadınlarına ait düşüncelerini paylaştı. 

Lima, “Tüm fotoğraf çekimlerinde, günlük hayatımda, tüm kırmızı halı etkinliklerinde bu ürünleri kullanıyorum.

En sevdiğim  Ink ruj, kalıcılığı sayesinde vazgeçilmezlerim arasına girdi. En çok tercih ettiğim kırmızı renklerin 20 Pioneer ve Dancer olduğunu söyleyebilirim. Instagramda paylaştığım fotoğrafların pek çoğunda ruj olarak yine bunu kullanıyorum. ” dedi. 

Görüşmede Türkleri çok sevdiğinden ve Türk kadınlarını çok beğendiğinden bahseden Adriana Lima, Türk kadınlarının bakımlı olmalarını ve makyajı sevmelerini takdir ettiğini belirtti.

Lima, “Türk kadınlarının gözleri öne çıkaran makyajlarını çok beğeniyorum, kadınların kendilerini oldukları gibi kabul ettikleri ve güzel görünmek ve iyi hissetmek için çaba sarfettikleri ülkelerde olmaktan hoşlanıyorum.

Türkiye’ye ilk olarak 10 yıl önce geldim ve Istanbul’u çok sevdim. Yemeklere bayıldım, özellikle baklava ve kaymak favorimdi.

Türk kahvesini çok seviyorum. Geçtiğimiz günlerde Türk kahvesi yapmayı öğrendim ve evimde Türkiye’den aldığım Türk kahvesini tüm misafirlerime yapıyorum. Lokum da vazgeçilmezlerim arasında” dedi.

İŞTE TANITIMDAN RENKLİ KARELER

 


 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.