Adanış Kutsal Kavga...FRAGMANI YAYINDA!

Adanış Kutsal Kavga...FRAGMANI YAYINDA!

Vizyona 20 Mart’ta girecek ve başrollerinde İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Baki İlhan ile Serdar Deniz’in yer aldığı ‘Adanış Kutsal Kavga’ filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Emir Khalilzadeh’in yönetmenliğini üstlendiği filmin ilk teaser’ı bir haftada 1.5 milyon, ikinci teaser’ı ise üç günde 2 milyon kez izlenerek merak uyandırmıştı.

Türk sinema tarihinin en yüksek bütçeli aksiyon filmi unvanlı ‘Adanış: Kutsal Kavga’nın fragmanına büyük ilgi görürken, sinemaseverler fragmandaki görkemli aksiyon sahnelerini övgüyle karşıladı.

Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’un fethinden sonra ele geçirdiği ve ‘tabut-u sekine’nin gömülü olduğu yeri gösteren haritayı korumakla görevlendirilmiş ‘Adanmış’larla, bu haritayı ele geçirmeye çalışan ‘Tapınak Kardeşliği’ üyeleri arasındaki mücadeleyi konu alan ‘Adanış Kutsal Kavga’, Türk sinemasında standartları yeniden belirleyecek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/x6LpQHz7vDk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.