4. Ankara Uluslararası Komedi Festivali... GERİ SAYIM BAŞLADI!..

4. Ankara Uluslararası Komedi Festivali... GERİ SAYIM BAŞLADI!..

Türkiye’nin ilk komedi festivali olma özelliğini taşıyan Ankara Uluslararası Komedi Festivali’nin dördüncüsü, 14-25 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek.

 Bu yıl da çok alternatifli bir programa sahip olan Ankara Uluslararası Komedi Festivali süresince yerli ve yabancı ünlü güldürü sanatçıları, çeşitli mekânlarda Ankara seyircisi ile buluşacak.

Sanat Yönetmenliğini bu yıl da usta mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu’nun üstlendiği festivalin programında tiyatrolar, stand up gösterileri, atölyeler, müzikaller, çocuk etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinlikleri bulunduruyor.

4. Ankara Uluslararası Komedi Festivali, Başkent seyircisine keyifli bir kasım ayı vaat ediyor.

Haldun Dormen, Cem Davran, Sumru Yavrucuk, Gül Sunal, Vedat Özdemiroğlu, Alpay Erdem, Celil Nalçakan, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Ege Kayacan, Hatunlar Stand-up Ekibi ve Suzan Kardeş, festivale bu yıl konuk olacak sanatçılardan bazıları…

Ayrıca Açık Mikrofon Gecesi, Hatunlar Stand-Up Gecesi ve Doğan Onur Abur Cubur Show performansları ise oldukça dikkat çekeceğe benziyor. 

Etkinlikler Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi, MEB Şura Salonu, Yılmaz Güney Sahnesi,  Congresium, Route Sahne, 6;45 Kaybedenler Kulübü, Gagamanjero ve Çankaya Üniversitesi’nde sergilenecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum