31. Best Model Of Turkey... 2018 YILININ BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU!..

31. Best Model Of Turkey... 2018 YILININ BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU!..

Best Model Of Turkey 2018 yarışması, 16 ekim salı akşamı Torun Center Artı Sahne'de düzenlenen muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti.

Yarışmayı aynı zamanda Best Model 2008 birincisi manken şarkıcı fotomodel Ece Gürsel sundu.Ec e Gürsel akıcı sunumu, Tolga Çam imzalı kıyafeti ve söylediği şarkısı ile büyük beğeni topladı.

Yarışmada erkekler Faruk Saraç, kızlar ise Erol Albayrak, Tolga Çam, Alisse Nuera by Alper Aslanoğlu koleksiyonlarıyla jüri karşısına çıktılar. Gecenin koreografını Tamer Kurter ve Lee Alex yaptı.

Faruk Saraç ve Erol Albayrak “Onur Ödüllerini” Yıldırım Mayruk’tan alırken, Alper Aslanoğlu ve Tolga Çam “Başarı Ödüllerini” Güngör Bayrak’tan aldılar.

Yarışmada Erol albayrak, Tuğçe Sarıkaya, Güngör Bayrak, Yıldırım Mayruk, Ahmet Güneş, Sadettin Dayıoğlu, Ali Osman Akat, Tolga Çam, Alper Aslanoğlu, Faruk Saraç, Hind Joudar, Tyla Angelis, Aytaç Yamaç, Çağrı Oral, Yağmur Aydan, Aslıhan Karalar, Efe Sorarlı, Ferhan Aral, Ela Yörüklü, Burcu Kavaklı, Ege Semih Erken, Uygar Taze, Selen Kılıç, Almila Nur Özerman jüri olarak bulundular.

 

Basın, iş, sanat ve cemiyet hayatından bir çok seçkin ismin katıldığı geceye Alper Aksoy, Ece Gürsel, Güngör Bayrak ve Nil Burak şarkıları ile renk kattılar.

 

31.Best Model Türkiye yarışmasında Türkan Geyik, Ulaş Özgür Arslan birinci, Buse Orcan, Ercüment Çırak ikinci, Merih Öztürk, Alp Temuçin Kocaman üçüncü seçildiler.

 

 

Best Model Türkiye seçilen Türkan Geyik ve Ulaş Özgür Arlan 8 Aralık gecesi gerçekleşecek olan 31. Best Model Of The World-Dünyanın En İyi Mankeni yarışmasında ülkemizi temsil edecekler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.