3.Uluslararası İzmir Film Festivali... KATEGORİ AÇISINDAN ZENGİNLEŞTİ!

3.Uluslararası İzmir Film Festivali... KATEGORİ AÇISINDAN ZENGİNLEŞTİ!

Televizyon Dizileri ve Dijital Diziler Gün geçtikçe büyüyen ve halka ait bir festival olan Uluslararası İzmir Film Festivali'ne, Televizyon Dizileri ve Dijital Diziler olmak üzere iki yeni kategori eklendi.

ASİTEM / Sinema ve Televizyoncular Meslek Birliği'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ile düzenlediği Uluslararası İzmir Film Festivali, her yıl yenilenerek ilerlemeye devam ediyor.

Halkın taleplerini göz ardı etmeyen festival komitesi, bu yıl da festivale doğal adaylık kapsamında iki yeni kategori ekledi.

"İzmir gibi festival" sloganıyla Antalya, Adana, İstanbul, Ankara ve Malatya'dan sonra bambaşka bir konseptle ortaya çıkan Uluslararası İzmir Film Festivali, ilk ve tek ana akım vizyon filmleri festivali olma özelliğine sahip.


"Artık TV'de ve dijitalde yayınlanan dizileri de oylayabileceksiniz" Halka ait olan bir festivalde en önemli şeyin yine halkın talepleri olduğunu her fırsatta dile getiren Festival Başkanı Muammer Sarıkaya, bu taleplerden yola çıkılarak yapılan yeniliklerle ilgili şunları kaydetti;

"2020 yılında yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle hepimiz evlerdeydik ve bu süreci en iyi şekilde atlatmamızın sebeplerinden biri de, şüphesiz televizyon ya da internet başında keyif aldığımız şeyleri izlemek oldu.

Bu kapsamda, oylama süreci heyecanlı bir şekilde devam eden Uluslararası İzmir Film Festivali'ne sevdiğiniz televizyon dizileri ve dijital yapımları da eklediğimizi söylemek isteriz.

Artık keyifli bir şekilde TV'de ve dijitalde yayınlanan dizileri de oylayabileceksiniz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.