2019'UN MERAKLA BEKLENEN 10 FİLMİ!..

2019'UN MERAKLA BEKLENEN 10 FİLMİ!..

2019’da birçok aksiyon ve fantastik filmin devam serilerinin yanı sıra hem oyuncu kadrosu hem de senaryolarıyla şimdiden Oscar’a göz kırpan yapımlar sinemaseverlerle buluşacak. Mutlaka izlenmesi gereken 2019’un en iyi filmleri karşınızda..

Oldukça heyecanlı bir yıl bekliyor sinefilleri. Öncelikle şunu söylemek gerekir ki Marvel dünyasının yakın takipçileri bu yıl fantastik dünyanın en aksiyonlu hikayelerine şahit olacaklar. Terminatör ’den Avengers’a, Godzilla’dan Wonder Woman’a soluksuz izleyeceğiniz filmler 2019’da gösterime girecek. 

Oscar ödüllüyönetmenlerin Hollywood’un önde gelen yıldızlarına başrolü verdikleri yapımlar ise ödülleri birer birer toplayacağa benziyor.

İşte biz de muhtemel ödülleri toplaması beklenen 2019’un heyecan verici yapımlarını sizler için derledik.

1. Glass

2000 yılında gösterime girdiğinde oldukça ses getiren ve sürpriz sonuyla izleyiciyi afallatan Unbreakable’ın ardından James McAvoy’un 23 farklı kişiliğe büründüğü Split’i sinemaseverlerle buluşturan M. Night Shyamalan ’ın bu iki filmin devamı niteliğindeki Glass adlı yapımı 2019’un merakla beklenen ilk filmi arasında yer alıyor. Bruce Willis, Samuel L. Jackson ve James McAvoy’un 17 Ocak’ta vizyona girecek olan bu macerasını kaçırmayın.

2. Serenity

Ocak sonunda vizyona girmesi beklenen Serenity , Oscar ödüllü oyuncular Matthew McConaughey ve Anne Hathaway’i bir araya getiriyor. Bir balıkçı teknesinin kaptanı olan Baker, ayrıldığı eşinin yeni kocasını tuzağa düşürür ve olaylar gelişir. Gerilim dolu dakikalar sizleri bekliyor.

3. Ad Astra

Mayıs ayında vizyona girmesi planlanan Ad Astra , Interstellar’a benzer olan konusuyla dikkat çekiyor. Brad Pitt ve Tommy Lee Jones’un başrollerini oynadığı filmde Pitt, 20 yıl önce uzayda hayat var mı sorusuyla yola çıkan ve bir daha geri dönmeyen babasının izini fantastik bir yolculukla sürüyor.

4. Flarsky

Yine güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken başka bir film karşınızda. Seth Rogen ’ın işsiz bir gazeteciyi canlandırdığı filmde Rogen, güçlü bir siyasi figür haline gelen eski bebek bakıcısına ulaşmaya çalışır. Mart ayında vizyona girecek filmin oyuncu kadrosunda Charlize Theron ve Alexander Skarsgard da yer alıyor.

5. Once Upon a Time in Hollywood

Oscar ödüllerinde birçok dalda aday gösterileceği garanti olan filmlerden biri Once Upon a Time in Hollywood . Yönetmen koltuğunda Quentin Tarantino , başrollerde de Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning ve Al Pacino var desek, başka bir söze gerek kalmıyor. Ağustos ayında vizyona girecek olan film, 1969 yılının Los Angeles’ında Manson kardeşlerin cinayetlerini konu ediniyor.

6. Chaos Walking

Macera ve bilimkurgu sevenlerin dikkatini çekecek olan bir diğer film ise Chaos Walking . Hiçbir kadının olmadığı ve yaşayan bütün canlıların da birbirlerinin düşüncelerini duyup görebildikleri distopik filmde, Tom Holland ve Daisy Ridley ’nin faşist liderden kaçma hikayesi anlatılıyor. Mart ayında filmin vizyona girmesi öngörülüyor.

7. The Goldfinch

Donna Tartt’ın aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlanan The Goldfinch ’te bir sanat müzesinde yapılan bombalı terör saldırısından kurtulan ama bu olayın ardından kendisini suç dünyasının içinde bulan bir gencin hikayesi anlatılıyor. Ekim’de vizyona girecek olan filimin başrollerinde ise Sarah Paulson ve Nicole Kidman yer alıyor.

8. Rocketman

2018’in son aylarına damgasını vuran sizce hangi filmdi diye sorsak muhtemelen büyük çoğunluğunuzun cevabı Bohemian Rhapsody olurdu. İşte 2019’da büyük ses getireceğini düşündüğümüz filmse, Elton John ’un hayatını konu edinen Rocketman. Mayıs ayında gösterime girecek olan filmde İngiliz pop ikonunu canlandıran aktör ise Taron Egerton.

9. Star Wars: Episode IX

Star Wars tutkunlarının merakla beklediği Star Wars: Episode IX’u izlemek için maalesef bir yıl daha beklememiz gerekiyor. 2019’un sonunda vizyona girecek olan filmle ilgili söylentilerse aldı başını gidiyor. Yönetmen koltuğunda J. J. Abrams ’ın olmasıysa kafalarda soru işaretleri yaratıyor. Umarız ki hayal kırıklığına uğramayacağımız bir bölüm olur.

10. Ford v. Ferrari

Haziran ayında gösterime girecek olan Ford v. Ferrari , özellikle araba yarışı tutkunlarının büyük ilgisini çekeceğe benziyor. Christian Bale ve Matt Damon’ın başrollerinde oynadığı film, 1966 yılındaki 24 Saat Yarışı’nın gerçek hikayesini konu ediniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.