2018-19 SONBAHAR-KIŞ 60’LAR ESİNTİSİ!

2018-19 SONBAHAR-KIŞ 60’LAR ESİNTİSİ!

Yenilikçi, özgün, güçlü kadının stili adL’de, Stare Kalyoncuoğlu dostları ve moda takipçilerine en sevdiği kıyafetleri anlatarak stil önerilerinde bulundu, bol bol sohbet etti.

Kendine güvenen cesur kadının stili adL’nin 2018-19 Sonbahar-Kış koleksiyonunda dark floral desenler, bir tarafı ekose-bir tarafı düz olan double face kumaşlar, simli Fransız jakarlar ve gri kahve tonlarında tüvitler koleksiyonun ana kumaş karakterlerini oluşturuyor.

Mavi, pembe, lacivert, yeşil, bordo ve gri ağırlıktaki renklere romantik pastel renkler kırmızı, haki, hardal ve camel eşlik ediyor.

Şifon çiçek desenli elbiseler, dantel ve volan detaylarıyla birleşiyor. Desenli plise etekler, kalın elde örülmüş hissi veren kazaklarla sunuluyor.

İnce yün kazaklar tüvit kloş eteklerle, minimal feminen loklar, yakada bağcık ve kloş etekler 60’lardan ilham alıyor. Pantolon paçaları bollaşıyor, düz kesimler ve bol paçalar cigarette pantolonların yerini alıyor.

Cline’da ise, düz yıkamalı jeanler, renkli sweatshirtler, renkli ekose ceket ve pantolon takımlar, kalın fitilli kadife pantolonlar, tütü etek ve dantel elbiseler mevsimin vazgeçilmezi arasındaki yerini alıyor. Sportif anahtar parçalar bu Sonbahar gizli seksapaliteyle buluşuyor.

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık ‘‘Baharın serinliği ve kışın soğuk havasına rağmen kadının şık ve rahat tavrını koleksiyona yansıttık.

En klasik trendleri arasında yer alan ekose ve 60’lar kadının zarifliğine farklı bir yorum kazandırdık.

2018-19 Sonbahar-Kış tasarımları Dünyadaki moda stiline erişim sağlıyor. Benim olmalı dedirten çok fazla parçadan oluşan, yeni heyecanlar yaşadığımız bir koleksiyon oldu ’’dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.