Twitter... PATRON SINIRLAMA GETİRDİ... SİZİ DE İLGİLENDİRİYOR!...

Twitter... PATRON SINIRLAMA GETİRDİ... SİZİ DE İLGİLENDİRİYOR!...

Dünyaca ünlü milyarder Elon Musk, Twitter'ı aldıktan sonra değişiklikler yapacağını duyurmuştu. Her hareketiyle dikkatleri üzerine çeken Musk son olarak sosyal medya platformu Twitter'da yapacağı yeniliği kendi sosyal medya hesabından duyurdu... Açıklaması büyük tepki çekince de. yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı...

Elon Musk'ın sahibi olduğu Twitter, kullanıcılarına geçici sınırlamalar getirdi.

Musk açıklamasında, "Doğrulanmış hesaplar günde 6 bin tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet, yeni ve doğrulanmamış hesaplar ise günde 300 tweet görüntüleyebilecek." demişti.

Buna göre limiti aşan kullanıcılar "kullanım limiti aşıldı" uyarısıyla karşılaştı.

Elon Musk, yeni uygulamaya tepki yağınca, bir mesaj daha paylaştı. Musk paylaşımında, limitlerin arttırıldığını belirtti.

Doğrulanmış hesaplar günde 8 bin gönderi, doğrulanmamış hesaplar günde 800 gönderi, yeni doğrulanmamış hesaplar ise 400 gönderi okuyabilecek.

 

KULLANICILAR İSYAN ETTİ

Twitter uygulamasının bugün öğle saatlerinden sonra kullanım limiti aşıldı uyarısı verdiği öğrenildi. Konuya ilişkin detaylar merak konusu olurken yaşanan soruna dair bilgi edinmek isteyen birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı paylaşımlarında Twitter çöktü ifadesine yer verdi.

Twitter ile ilgili paylaşımda bulunan birçok sosyal medya kullanıcısı kullanım limiti aşıldı uyarısı ile karşı karşıya kaldıklarını ifade ettiler.

Birçok vatandaş vatandaş Twitter'da yaşanan sorun nedeniyle isyan etti.

TWİTTER KULLANIM LİMİTİ AŞILDI NE ANLAMA GELİYOR?

 

Twitter kullanım limiti aşıldı hatası, Twitter'ın kullanıcıların belirli bir süre içinde yaptıkları işlemlere sınırlama getirmesidir. Bu hata nedeniyle kullanıcılar bazı işlemleri gerçekleştiremez veya tweet atamaz.

Kullanım limiti aşıldığında, hesabın belirli bir süre boyunca kullanılamaması söz konusu olabilir. Bu sorun genellikle yoğun kullanım veya spam aktiviteleri sonucunda ortaya çıkar.

Kullanım limiti aşıldığında, hesabın normal şekilde kullanılabilmesi için belirli bir süre beklemek gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.