Tanyeli... MİLANO FASHION WEEK’TE KANSER FARKINDALIĞI İÇİN PODYUMDA!

Ünlü designer Yağmur Özer Milano Fashion week defilesinde Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli sıfıra vurdurduğu saçlarıyla tüm kanser hastalarına moral olmak kansere dikkat çekmek için için göğüslerini gere gere Milano’nun Barozzi sarayında yürüdü.

Daha önce Paris, New York ,   Milano ‘da düzenlenen dünyanın en önemli  moda haftalarında  ülkemizi  başarılı bir şekilde temsil eden  ünlü Türk Designer  Yağmur Özer   kendisinin uluslararası 6. Moda haftası  olan Milano Fashion Week’te  görkemli bir defileye imza attı.

Ünlü designer Yağmur Özer Milano Fashion week  defilesinde  Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli  sıfıra vurdurduğu  saçlarıyla  tüm kanser hastalarına moral olmak   kansere dikkat çekmek için için göğüslerini gere gere   Milano’nun  Barozzi  sarayında  yürüdü.  

Kendisi için Yağmur Özer tarafından hazırlanan  kırmızı  özel kostüm ile podyuma çıkan Tanyeli , kapüşonun çıkardığı an kazıttığı saçlarıyla podyumda  onu gören  İtalyanlar  büyük tezahürat ve alkış  yaptı.

tanyeli-milano1.jpg

Defilenin kapanışında duygu dolu onlar yaşanırken Tanyeli ve  Yağmur Özer  kapanış selamlamasını birlikte yaptılar ve  dünya basınına poz verdiler.

tanyeli-milano2.jpg

Tanyeli Italyan medyasına Lady Diana, Maradona   ,Madonna, Prenses Margaret, Morgan Freeman  gibi dünyaca ünlü isimlere dans eden  Türkiye’nin Dünyaca ünlü   dans sanatçısı olarak   lanse edildi.

Yaklaşık 30 parçadan oluşan özel koleksiyonu 

İtalya’da görücüye çıkaran Yağmur Özer moda eleştirmenlerinden tam not aldı.

tanyeli-milano3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.