Stormy Daniels... TRUMP İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİ İDDİASI DOĞRU ÇIKTI!..

Stormy Daniels... TRUMP İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİ İDDİASI DOĞRU ÇIKTI!..

ABD Başkanı Donald Trump ile ilişkiye girdiğini söyleyen yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'ın 2011'de yalan makinesinden geçtiği ortaya çıktı. Sortmy'nin söyledikleri doğrulanmış oldu.

Yıllar önce ABD Başkanı Donald Trump ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia eden film yıldızı Stormy Daniels'ın 2011 yılında girdiği yalan makinesinden geçtiği ortaya çıktı. CBS'in ele geçirdiği yalan makinesi sonuçları, Daniels'ın 2006 yılında Trump ile korumasız ilişkiye girdiğini belirttiğinde yalan söylemediğini ortaya koydu.

TRUMP'A DAVA AÇTI

Melania Trump ile 2005 yılında evlenen Trump, iddiaları şiddetli bir dille yalanlıyordu. Yıllar önce Trump ile cinsel ilişkiye girdiğini öne süren Daniels, bu konuda imzaladığı gizlilik sözleşmesinin geçersiz olduğu gerekçesiyle Trump'a dava açmıştı. Daniels 2016'daki başkanlık seçiminden önce yapılan sözleşmenin Trump'ın imzalamaması nedeniyle "geçersiz" olduğunu savunuyor.

MELANİA'YI ALDATMIŞ

Stormy Daniels 2011'de InTouch dergisine verdiği söyleşide, 2006 yılında Trump'ın eşi Melania'dan olan oğlu Barron doğduktan kısa bir süre sonra cinsel ilişkiye girdiklerini söylemişti. Wall Street Journal'ın 2016'daki seçimlerden önce Stormy Daniels ile bir gizlilik sözleşmesi yaptığı haberi üzerine ilişki yeniden gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.