"Şoför Nebahat"... İSTANBUL GÖSTERİMİNE ÜNLÜ YAĞDI!..

"Şoför Nebahat"... İSTANBUL GÖSTERİMİNE ÜNLÜ YAĞDI!..

Yeşilçam'ın unutulmaz karakteri Şoför Nebahat, tiyatro sahnesinde bir kez daha can buldu. Geçen Akşamı Usta Oyuncu kadrosu ile izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatan 2 perdelik, müzikli oyun olan Şoför Nebahat, seyircisinden tam not aldı.

Haber, Efsane Ahenk YURTKULU <|p> 

Barış Bölükbaşı'nın kaleme aldığı Şoför Nebahat oyununun 3.Sezon ilk gösterimi, 8 Ocak Pazartesi akşamı Akaretler Kültür Merkezinde gerçekleşti. 

Oyunda sanat camiasından bir çok isim de buluştu.

İzleyiciler arasında; Neşe Erberk, Deniz Özerman, Yalçın Özden (Uğur Böceği Yalçın), Meral Konrat, TV spikeri Zeynep Kasımlıoğlu, Çılgın Sedat, Tiyatrocu Mehmet Çepiç, Esin Yağmurdereli, Bora Gencer, İlknur Bozkurt, Uhde Seçil, televizyoncu ve  fotoğraf sanatçısı Şafak Yavuz, magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur gibi isimler vardı. 

sofornebahat_cigdemtunc_unluler.jpg

Yeşilçam tadında, keyifli bu oyun; aşkı, arkadaşlığı, dayanışmayı ve iyiliği anlatıyor. Müzikleri ve dansları ile 3. Sezonunda seyircisini etkilemeye devam eden oyunun kadrosu ise ;

Çiğdem Tunç, Murat Parasayar, Abidin Yerebakan, Sema Aras, Melih Çardak, Deniz Salman, Gökçeçiçek Özülkü, Onur Sarıaltın, Deniz Değirmenci, Alper Çorumluoğlu, Çağrı Erceber, Soykan Kişioğlu, Melek Karabiber, Derya Yıldız, Ezgi Küçük, Savaş Özkartal

İŞTE OYUNDAN VE GALADAN GÖRÜNTÜLER;

sofornebahat_cigdemtunc_.jpg

1960'lı yıllarda Yeşilçam'da fırtına gibi esen Şoför Nebahat karakterine ise Sezer Sezin can vermişti. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.