Sinan Akçıl... İZEL'E SERENAT YAPTI!..

Sinan Akçıl... İZEL'E SERENAT YAPTI!..

Geçtiğimiz akşam Maslak'da bulunan bir restaurant'ta sahne alan İzel, repertuvarı ve performansı ile kendisini dinlemeye gelen misafirlerine tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.

Doksanlardan günümüze hit olmuş şarkılarını restaurant'ı dolduran misafirleri için seslendiren İzel'i dinlemeye gelen isimle arasında; Ali Ağaoğlu, Sinan Akçıl, Hind Joudar, Erkan Özerman ve Best Model Of The World birincisi Aslıhan Karalar gibi isimler vardı.

 

Programın bir bölümünde Sinan Akçıl'ı da sahneye davet eden İzel, yakın dostundan ''Can dostum, yol arkadaşım'' diye söz etti.

İzel'in bu davetini kırmayarak sahneye çıkan Akçıl, ''Sende benim kıymetlimsin. Bunu bir kez de herkesin huzurunda söylemek istiyorum.'' dedikten sonra İzel'in hitleri arasında yer alan ''Anlayamazsın'' şarkısını seslendirerek yakın dostuna bir anlamda serenat yaptı.

 

Öte yandan geceyi Best Model Of The World birincisi güzeller güzeli Aslıhan Karalar ile katılan ünlü organizatör Erkan Özerman ise '' Bu dünyadaki bütün taçları giyen kızımıza nazar değecek diye korkuyorum.

Nazar boncuğu gibi yanındayım bu aralar.'' sözleri ile esprili bir açıklamaya imza attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.