Sets... ATİYE SOKAĞA YENİ BİR SOLUK YENİ BİR KONSEPT!..

Sets... ATİYE SOKAĞA YENİ BİR SOLUK YENİ BİR KONSEPT!..

Marsan Global Holding'in eğlence sektörüne yatırımı Sets Restaurant, 28 Mart Çarşamba akşamı özel bir kutlamayla Nişantaşı Atiye sokak'taki yerinde seçkin davetlilerin katılımı ile açıldı.

İş, sanat, basın ve cemiyet hayatının seçkin isimleri İstanbul'un yeni konsept mekanı Sets' in açılışında bir araya geldi.

Kült film afişleri ile dekore edilmiş mistik ambiansında iddiialı sepecial menüsü, özel etkinlikleri ve ünlü Dj performansları ile Nişantaşı'na yeni bir soluk getirecek olan , comfort food hizmet anlayışı ile İstanbul'un seçkin mekanları arasına girmeye aday restaurantın açılışında tam bir izdiham yaşandı.

 

Dekoru ile avrupai bir bistro izlenimi veren Sets, şarabından, etlerine kadar hem menüsünün çeşitliliği ve lezzeti hem de yemeklerin tazeliği ile de iddialı bir mekan olacağa benzeyen Sets'in açılışına magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir, sanat ve sosyete camiasının çiçekcisi lakaplı Avangarde Çiçek',in sahibi Bülent Altılar, Sehap Baykul, Nefise Karatay, Sumru Yavrucuk, Bekir Aksoy, Sinem Yıldırım, Ege, Yasemin Taciroğlu ve Melih Gümüşbıçak gibi cemiyet hayatın tanınmış isimleri ve pek çok seçkin davetli katıldı. Geceye ilgi bir hayli yoğun oldu..

Son dönemlerde kan kaybetmeye yüz tutan Atiye sokağa yeni bir soluk ve canlılk getirecek olan mekanın dekoru da özel bir tasarımla hazırlanmış mistik bir tasarım.

Bol ahşap kullanımı, loş aydınlatma, duvarları süsleyen kült film afişleri ile sıcak bir havaya sahip,. 
Carpaccio çeşitleri ve peynir, şarküteri ürünleri gibi tipik atıştırmalıklar içeren başlangıçlar, salata seçeneği, olmazsa olmazı etleri, ana yemekler ve tatlıları ile gurmelere hitap edecek cinsten.

Akşamüstü tam bir iş çıkışı barı olabilecek, fonda çalan  müzik sayesinde  günün stresinden kolayca sıyrılabileceğiniz bir mekan olmaya aday görünen Sets'in Nişantaşı'na klas bir hava katacağı kesin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.