Serkan Bayer... 'ANADOLU ÇAĞDAŞ' ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR!

Serkan Bayer... 'ANADOLU ÇAĞDAŞ' ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR!

Sanat aleminin merakla beklediği Anatolian Contemporary sergisi, 1 Mart 2024 tarihinden itibaren sanat severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Serkan Bayer Anatolian Contemporary Sergisiyle Sanat Severlerle Buluşuyor…

Asmalımescit Art Gallery’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan sergi, çağdaş resim ve heykel sanatının farklı isimlerinden Serkan Bayer'in önemli eserlerini sanatseverlerle buluşturacak.

Anatolian Contemporary, sanat tavrı ve yeni bir ekol olarak da tanımlanabilecek eserleriyle dikkatleri üzerinde topluyor.

Sergi, Serkan Bayer'in bulup geliştirdiği, aynı zamanda teorik ve felsefi altyapısını oluşturduğu Anadolu Çağdaş isimli eserlerini 30 gün boyunca sanatseverlerin beğenisine sunacak.

sekanbayer-resim1.jpg

Serginin bir sonraki aşaması ise ülke sınırlarının dışına uzanıyor. Sırasıyla, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve İtalya'da da, tıpkı Türkiye’de olduğu gibi sanatseverlerin ilgisini çekecek.

Ünlü besteci Can Atilla, sergi için özel olarak tasarlayıp bestelediği, sekiz eserle sanatçıya eşlik ediyor. Sanatçının ‘bileşik sanat’ olarak nitelendirdiği ve Can Atilla ile birlikte yoğun bir mesai harcayarak birleştirdiği yapıtlar, duayen galerici Uğur Bekdemir tarafından temsil ediliyor.

sekanbayer-resim2.jpg

Sergilerin küratörlüğünü ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti KKK Rektörü Prof. Dr. Cumali Sabah ve galerinin sahibi Uğur Bekdemir üstleniyor. Sanatçının ve sergilerin basın danışmanlığını ise usta gazeteci Erden Aktoğu yapıyor.

Anatolian Contemporary sergisi, Türk sanatının çağdaş yansımalarını görmek isteyen herkesi, 1 Mart 2024 tarihinden itibaren Asmalımescit Art Gallery'e davet ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.