Serhat Mardin… AJDA PEKKAN JESTİ!

Serhat Mardin… AJDA PEKKAN JESTİ!

2024 yılına “Sebebi Sensin” adlı şarkısı ile güçlü bir giriş yapan, son dönemin hem sesi hem de tarzıyla en dikkat çekici ismi olan Serhat Mardin 2024 yılının ve yeni şarkısının kendisine çok uğurlu geldiğini ve gelen sahne tekliflerine yetişmekte zorlandığını ama bu yoğunluktan da çok memnun olduğunu dile getirdi.

Konservatuar eğitimi ve TRT geçmişi doğrultusunda genç yaşında Türk Sanat Musikisini yaşatmak için büyük çaba sarf ettiğini söyleyen Serhat Mardin “sahnelerimde özellikle Türk Sanat Müziğinden eserler okuduğumda insanların ne kadar keyif aldığını ve bu şarkıları özlediğini görünce yolumun çok doğru ilerlediğine inancım daha da artıyor” dedi.

Süper Star Ajda Pekkan, genç yetenek Serhat Mardin’i sosyal medya hesabından hem takibe aldı hem de sayfasında paylaşarak destek verdi.

Serhat Mardin, “Ajda Hanımın beni takip etmeye başladığındaki heyecanımı anlatamam, hele bir de sayfasında sahnemi paylaşması benim için büyük gurur oldu, çok onore oldum” dedi. Yakında çıkacak olan yeni şarkısının hazırlıklarına devam eden Serhat Mardin, yeni projeleriyle çok konuşulmaya devam edecek. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.