Recep Tayyip Erdoğan... BEŞİKTAŞ'I TACA ÇIKARDI!

Recep Tayyip Erdoğan... BEŞİKTAŞ'I TACA ÇIKARDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vodafone Park için Beşiktaş'a teşekkür eden Bakan Bak'a ''Stat Beşiktaş'ın mı ya?'' şeklinde yanıt verdi.

Kaynak; www.goal.com.tr

Ampute Futbol Milli Takımı, Vodafone Park'ta oynanan final karşılaşmasında İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu.

Tüm Türkiye'yi tek yürek haline getiren Ampute Milli Takım dev karşılaşmanın ardından kupasına kavuşurken, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak sahaya inerek takımı kutladı.

Kutlamalar esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hopörlör açık bir şekilde telefon görüşmesi gerçekleştiren Bakan Bak, bu görüşmede final için stadın kapılarını açan Beşiktaş'a teşekkür etti.

Hopörlerin açık olduğunun farkında olmayan Recep Tayyip Erdoğan, Bak'a yanıt olarak, ''Saha Beşiktaş'ın mı ya? Ulan bizim verdiğimiz paralarla yaptılar!'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, daha önce Tivibu Spor'da katıldığı bir programda, ''Devlet her yere muhteşem statlar yaptı. Biz kendi stadımızı yaptık.'' demişti.

''Seni Milli Takım'a alalım''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Osman Çakmak'a ise ''Seni A Milli Takım'a almak lazım. A Milli Takım'dakilerde ruh yok'' ifadelerini kullandı.

 

Osman Cakmak Turkey Amputee NT

 

İŞTE O ANLAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.