Raşit Bağzıbağlı… BU DEFİLE İÇİN DUBAİ’DEN 10 TON KUM GETİRİLDİ!..

Raşit Bağzıbağlı… BU DEFİLE İÇİN DUBAİ’DEN 10 TON KUM GETİRİLDİ!..

Raşit Bağzıbağlı'nın Modanisa için özel olarak tasarladığı 'Desert Dream' koleksiyonunun defilesi Ünlü top model Halima Aden'in baş mankenliğinde Emaar Square Mall Art Center'da gerçekleştirildi.

Haber ve Görüntüler; Kaan CANSARAN

Ünlü top model Halima Aden'in baş mankenliğinde 16 manken ile tanıtılan  28 parçalık 'Desert Dream” koleksiyonu  büyük beğeni topladı...

Koreografisi Uğurhan Akdeniz yapılan koleksiyonun tanıtımı için Dubai’den 10 Ton özel kum getirilerek podyum çöle dönüştürüldü. Koleksiyon için; şıklığa önem veren, güçlü ve kendinden emin kadınların genç, sofistike ve modern görünmesi için her bir parça üzerinde özenle çalışıldı.

İŞTE DEFİLEDEN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER;

Raşit Bağzıbağlı'nın ilk tesettür tasarımı olan 'Desert Dream' defile ile eş zamanlı olarak Modanisa'nın resmi web sitesinde satışa sunuldu.

rasitbagzibagli_defile_2.jpgrasitbagzibagli_defile_1.jpg

Ünlü top model Halima Aden ve Ünlü Modacı Raşit Bağzıbağlı defile sonrasında basın toplantısı düzenledi. Bağzıbağlı bu özel koleksiyonu için "Koleksiyonun bana teklif edildiği andan itibaren benim için farklı olacabiliceğini düşündüm çünkü Türkiye'de böyle bir koleksiyon ilk oldu. Bu koleksiyon sadece tesettürlü hanımlar için değil tüm kadınlarımıza hitap ettiğim bir tasarım oldu. " dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.