Raşit Bağzıbağlı... BOL YILDIZLI 10. YIL DEFİLESİ!

Raşit Bağzıbağlı... BOL YILDIZLI 10. YIL DEFİLESİ!

Modacı Raşit Bağzıbağlı 10. Yıl Özel Koleksiyonu’nu Shangri-La Bohusphorus Otel’de tanıttı.

Modacı Raşit Bağzıbağlı 2018 İlkbahar-Yaz Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında, 10 yıllık tecrübesini yansıttığı Raşit Bağzıbağlı 10. Yıl Özel Koleksiyonu’nu Shangri-La Bohusphorus Otel’de tanıttı.

Bağzıbağlı’nın 10 yıl içerisindeki en özel tasarımlarının harmanlandığı bu özel koleksiyon 70’li ve 80’li yıllardan ilham alınarak tasarlandı.

Bol işlemeli vatkalı ve pırıltılının ön planda olduğu  40 parçalık özel koleksiyonda güçlü ve asil kadınlar portre ediliyor.

27 Mart Salı günü gerçekleşen bu özel defilenin koreografisi ünlü koreograf Yasin Soy tarafından yapıldı.

Fashion Week kapsamında ilk defa video mapping teknolojisi kullanılarak hologram show gerçekleştirildi. Oluşturulan hologram ve animasyonlarla davetlilere büyüleyici bir deneyim yaşatıldı.

Ünlü modacının hazırlamış olduğu görkemli defile moda haftasının en iyisi olarak gösterilirken tam bir yıldızlar geçidi yaşandı.

Yıldızların ilgisinin büyük olduğu defileyi izlemeye gelen arasında Azra Akın, Amine Gülşe, Başak Sayan, Nurgül Yeşilçay, İdris Nebi Taşkan, Serenay Aktaş, Sera Tokdemir, Hande Şubaşı, Gül Gölge Saygı, Nergis Kumbasar, Yasmin Erbil, Deren Talu, Barış Murat Yağcı ve Alman sevgilisi Brenda Patea gibi ünlü isimler de vardı.

Yıldızların instagram hesabından büyük övgü yağdırdığı ünlü Modacı Raşit Bağzıbağlı defilenin sonunda büyük tezahürat ve alkış eşliğinde podyuma çıktı.

Defilenin özel konuğu olan ünlü top model Halima Aden ünlü modacının 10. Yıl defilesi için dönüşünü erteledi.

Sempatik tavırlarıyla herkesin gönlünü fetheden top model tüm defileyi telefonuna kaydederek canlı yayınından paylaştı.

Ünlü modacının ailesi bu özel gecesinde yalnız bırakmadı. Bağzıbağlı ailesinden Derviş Bağzıbağlı, Konce Bağzıbağlı, Önay Bağzıbağlı ve eşi Ecem Bağzıbağlı davetliler arasındaydı.

Azra Akın, Amine Gülşe ve Sera Tokdemir defileye Raşit Bağzıbağlı imzalı kostümlerle katıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.