Özlem Ünaldı / 'Ah'... "VATANIM SENSİN" İN GENÇ OYUNCUSUNDAN İLK ROMAN!..

Özlem Ünaldı / 'Ah'... "VATANIM SENSİN" İN GENÇ OYUNCUSUNDAN İLK ROMAN!..

'Vatanım Sensin' dizisinde Madam Babet rolünü canlandıran başarılı oyuncu Özlem Ünaldı, 'Ah' adlı ilk romanını Çınar Yayınları'ndan çıkardı.

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi  'Vatanım Sensin'de canlandırdığı Madam Babet ile de büyük bir ilgi gören Özlem Ünaldı, "Oyuncu ve yazar olmak, ikisiyle birlikte yürümek çocukluk hayalimdi. Şimdi ikisiyle elele yürüdüğüm için çok mutlu ve heyecanlıyım" dedi.

TÜYAP Kitap Fuarı'nda hayranlarının sıraya girerek fotoğraf çektirip kitabını imzalatmalarından büyük keyif aldığını söyleyen Özlem Ünaldı, "Çocuk aklımız, çocuk duygularımız ve çocuk düşlerimiz güzel olan bence… Çocuk ruhunu kaybetmeyen insanları seviyorum" diyor.

Kitap hakkında...

Ah, kendinden iki yaş küçük dayısının eve gelişiyle hayatı değişen Filiz ile dayısı Erkan’ın, konuşulmayanlar nedeniyle başkalaşan hikâyesini anlatıyor…

Hayatlarımızın aslında birkaç kelimeyle değişebileceğini ya da milyonlarca kelimeye rağmen her şeyin olması gerektiği gibi kaldığını hissetiren bir hikaye bu.

Özlem Ünaldı'nın Ah'ı yaşananları hafife almadan hafif bir yerden yaşamayı seçenlere, 80'li ve 90'lı yılları özleyenlere iyi gelecek...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.