Nuray Hafiftaş... DEVLET TÖRENİ İLE UĞURLANACAK!

Nuray Hafiftaş... DEVLET TÖRENİ İLE UĞURLANACAK!

T.C Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tedavisi için devlet desteği talimatı verdiği Nuray Hafiftaş, son yolculuğuna da devlet töreni ile uğurlanacak.

 

Nuray Hafiftaş'ın yakın dostu sanatçı Müşerref Akay,"Sayın Cumhurbaşkanımızın emriyle Nuray Hafiftaş'ın cenazesi devlet töreniyle kalkacak." açıklamasını yaptı.

Nuray Hafiftaş'ın, 15 Şubat Perşembe günü Teşvikiye Camii’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından da Zincirlikuyu’da defnedileceğini öğrenildi.

Edip Akbayram, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hafiftaş'ın  sağlık durumunu öğrenmek için Kubat'la hastaneye geldiklerini ancak acı haberi  aldıklarını belirterek, "Çok üzüldük. Halk müziğinde çok sevdiğim bir  arkadaşımdı. Hepimiz faniyiz ama genç ölüm hepimizi üzüyor. Nuray'ın ölümü de  bizi hastanenin kapısında şok etti, sanat camiasının başı sağolsun." dedi.

  Kubat da "Nuray'ın, 6 aydır durumu malumdu. Bu sürede sanat camiası  Nuray'a gerçekten inanılmaz bir destek verdi. Ailesi adına onun için herkese  teşekkür ediyorum. Türkülerimizin başı sağolsun. Görelim dedik ama böyle bir  duruma karşılaştık." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.