Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri... ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU!..

Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri... ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU!..

P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette ve Milliyet işbirliğiyle gerçekleştirilen dünya tarihinin en uzun soluklu spor ödülü Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, bu yıl Volkswagen Arena’da gerçekleşen törenle 64. kez sahiplerini buldu.

Spor, sanat ve iş dünyasını bir araya getiren törene Tülin Şahin, Demet Şener, Burcu Güneş, Tümer Metin, Oktay Kaynarca, Tuvana Türkay, Aslıhan Güner ve Buray gibi ünlü isimler katıldı. 

P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette sponsorluğunda gerçekleştirilen 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde sonuçlar, 4 Nisan 2018 Çarşamba akşamı Volkswagen Arena’da düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Büyük gecede “Yılın Sporcusu” ödülünü Ramil Guliyev alırken, Aziz Yıldırım “ Yılın Spor Adamı” seçildi. Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı ise “Yılın Takımı” ödülüne layık görüldü. 

Tülin Şahin, Demet Şener, Burcu Güneş, Tümer Metin, Oktay Kaynarca, Tuvana Türkay, Aslıhan Güner ve Buray gibi sanat, spor ve iş dünyasından ünlü isimlerin katıldığı törenin sunuculuğunu Jess Molho ve Saadet Özsırkıntı üstlendi. O Ses Türkiye Şampiyonu Lütfiye Özipek de performansıyla renk kattığı ödül tören TV8’den canlı olarak yayınlandı.

İŞTE GECEDEN MAGAZİNKOLİK FARKI İLE RENKLİ GÖRÜNTÜLER...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.