Mehmet Fırat Deniz / bytattooartist... OBJELERE HAYAT VEREN BİR DÖVME SANATÇISI!..

Mehmet Fırat Deniz / bytattooartist... OBJELERE HAYAT VEREN BİR DÖVME SANATÇISI!..

Yaşamındaki önemli değişimlerin, iz bırakan olayların ve hislerin sembolü olan dövmeler, genç yetenek Mehmet Fırat Deniz'in başarılı çalışmalarıyla bedenlerimizde hayat buluyor.

Dövme belki de teninizin üzerinde sahip olduğunuz en size ait ve sizi anlatan stiliniz. Her şekilde yada yazıda aslında içinizi anlattığınız hiç çıkarmadığınız bir giysiye sahip oluyorsunuz.

En geniş kitleye seslenen trend, dövme yaptırmak. Kadın, erkek fark etmiyor; herkes kendini vücudundaki dövmelerle ifade ediyor. Ama yaptırmadan önce iyi düşünmek gerek, çünkü o artık sizin bir parçanız olacak. 

Mezara kadar götüreceğiniz dövmenin size özel ve farklı bir şey olması gerektiğini düşünüyorsanız doğru yerlerden biri de Mehmet Fırat Deniz'in Sakızağacı'nda bulunan muhteşem stüdyosu.

Son derece hijen ve sağlıklı şartlarda çalışılan stüdyo adeta size ev rahatlığını sağlıyor. Mehmet Fırat Deniz'in güleryüzlü ve anlayışlı tavrı yeteneği ile birleşince ortaya mükemmel sonıçlar çıkıyor.

Dinlerin unutulmuş ve mistik kültürlerin tozlanmış sembollerinden tutunda, mitolojik kahramanlardan günümüz ikonlarına kadar istenilen her türlü objeyi hayata ustalıkla geçirebilen Mehmet Fırat Deniz bu işe gönül vermiş çok genç bir yetenek.

Mehmet, kendisine özgü tarzıyla adeta renklere hayat veriyor ve meslektaşlarından fark yaratıyor.

Hangimiz içten içe bir dövme sahibi olmak istemeyiz ki?

Neyse ki, dövme yaptırmak, son zamanlarda adeta bir moda haline geldi ve eskisi gibi tabu olmaktan kurtuldu.

İşte sizde hayalinizdeki dövmeyi son derece sağlıklı ve estetik bir şekilde yaptırmak istiyorsanız, Mehmet Fırat Deniz'in bytattooartist instagram adresinden sayfasını inceleyerek beğendiğiniz en güzel objeyi en güzel şekilde yaptırabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.