Maria Sharapova... İSTANBUL'DA BİR TAŞLA 3 KUŞ!

Maria Sharapova... İSTANBUL'DA BİR TAŞLA 3 KUŞ!

Haziran 2016 tarihinde doping iddiası nedeniyle 15 ay kortlardan men cezası alan ve son günlerde Hindistan'da hakkında açılan bir soruşturmayla anılan Sharapova İstanbul’da moral buldu.

Adeta bir taşla 3 kuş vuran Sharapova, galibiyet ve kupa sevincinin yanında, bir de maç sırasında bir seyirci hayranından evlilik teklifi aldı.

Dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, özel bir turnuva için geldiği İstanbul’da rakibi Çağla Büyükakçay’ı 7-6 ve 6-0’ lık setlerle 2-0 mağlup etti.

5 Grand Slam, 36 tekler şampiyonluğu olan Rus tenisçi Maria Sharapova, dünya sıralamasında 160. sırada yer alan Milli Tenisçimiz Çağla Büyükakçay ile karşılaştı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda sinema, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim de yerinden takip etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Maria Sharapova,’’Burada güzel bir ortam var. İstanbul hakkında harika şeyler söyleyebilirim.

Böyle bir organizasyonun parçası olduğum için mutluyum. Destekleri için tüm seyircilere teşekkür ediyorum. Çağla’ya karşı oynamak hem zor, hem de keyifli. Çağla’nın performansının her geçen gün daha iyi olacağına inanıyorum’’ dedi.

Turnuvada ayrıca belki de ilk kez gerçekleşen bir olay da yaşandı. Maria Sharapova – Çağla Büyükakçay maçında bir seyirciden evlilik teklifi alan Sharapova, kafasını sallayarak ‘belki ‘cevabını verdi.

Bu anlar Sinan Erdem Spor Salonunda eğlenceli dakikalara sebep oldu.

Maria Sharapova 2012 yılında ‘’Ballet by Sharapova’’isimli bir konut projesine tanıtım yüzü oldu. Bu konut projesi yüzünden Hindistan polisi tarafından hakkında dolandırıcılık ve komplo kurmak suçlarından soruşturma açıldı.

Sharapova konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. Zor günler geçiren Sharapova ülkesine kupasıyla moralli ve kasasını doldurarak döndü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.