Klass Magazin... WESLEY SNEIJDER TÜRKİYE'DEKİ YATIRIMLARINI ANLATTI!

Klass Magazin... WESLEY SNEIJDER TÜRKİYE'DEKİ YATIRIMLARINI ANLATTI!

Klass Magazin bu ay da davetler, düğünler, açılışlar, vakıf etkinlikleri, ödül törenleri ve organizasyonlar derken çok yoğun ve soluksuz geçen mayıs ayını tüm renkliliğiyle ve en özel karelerle sayfalarına taşıdı.

Klass Magazin’in bu ay ki kapağında yine çok özel isimler var. Türkiye’de bulunduğu süre içerisinde sadece Galatasaraylıların değil Türk halkının büyük bir sempatisini ve sevgisini kazanan dünyaca ünlü futbolcu Wesley Sneijder, futbol kariyerinin yanı sıra iş adamlığı kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Dünyada ilk olarak 2012 yılında Türkiye’de hayata geçirilen ve başladığı günden bugüne çığ gibi büyüyen Global Wellness Day-Dünya İyi Yaşam Günü’nün kurucusu Belgin Aksoy Berkin de kapağımızda yer alıyor.

Bu yıl 120 ülkeye ulaşan hareketin geldiği son noktayı ve 9 Haziran’da Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek olan muhteşem etkinliklerini anlatan Belgin Aksoy tüm okuyucularımızı bir gün bile olsa iyi ve sağlıklı yaşama kendilerini yönlendirerek hayatlarına önemli dokunuşlar yapmaları için Küçükçiftlik parkına davet ediyor.

Babalar Günü Özel röportajlarımızda yer alan örnek alınacak başarı hikayesiyle sektöründe ve kulvarında Türkiye ve dünyanın en başarılı ismi olarak gösterilen Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç ise çocuklarıyla olan özel yaşamını örnek aile hayatını ilk kez Klass’a anlattı.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.