KENDİ EVİNİZİ TASARLAYIN!

KENDİ EVİNİZİ TASARLAYIN!

Mobilya alışverişine gitmeden önce, evinize hangi mobilyaların uyum sağlayacağını merak ediyor musunuz? Her mobilyayı satın alıp evinizdeki duruşunu görme imkanınız olmayabilir. Böyle çaresiz durumlarda, sizler için geliştirilen bir uygulama var.

Kendi Evinizi Tasarlayın: Bellona'nın Evinde Gör Aracı Size İlham Getirsin!

Bu uygulamanın sahibi Bellona! Bellona Evinde Gör uygulaması sayesinde, müşterilerin evinde kullanacağı eşyaları sanal gerçeklik sistemiyle evindeymiş gibi göstermek için tasarlandı.

Bellona mağazalarında bulunan birçok ürünü, evinizde görmenizi kolaylaştıran bu uygulama sayesinde ürün seçimi artık daha kolay süreçte tamamlanıyor. Evlenecekler, evini yenileyenler, eksik eşyaları özenle tamamlamak isteyenler Bellona Evinde Gör uygulamasını kullanarak bilinçli ve keyifli alışveriş yapabiliyor.

Bellona Evinde Gör uygulaması, Bellona mağazalarındaki ürünleri evinizde denemenizi ve dekorasyonunuzu planlamanızı sağlayan bir mobil uygulama olarak geliştirildi. Uygulamayı akıllı cihazlarınıza indirerek, Bellona mağazalarındaki mobilya ve ev dekorasyonu ürünlerini, sanal olarak evinize kolayca yerleştirebilirsiniz. Bu sayede ürünleri gerçek boyutlarıyla ve gerçek ortamınızda görerek, satın almadan önce nasıl duracağına dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Mobilya alışverişini keyifle bitirmek, evinize en çok yakışan ürünü kullanmak isterseniz akıllı cihazlarınıza Evinde Gör uygulamasını yükleyerek tarzınıza hitap eden ürünleri daha kolay seçebilirsiniz. İşte teknolojinin size sağladığı ayrıcalıklara eklenen Bellona Evinde Gör uygulamasına dair merak edilenler!

Bellona Evinde Gör Uygulamasını Nasıl Kullanabilirsiniz?

Bellona Mobilya dünyasında sizi bekleyen birçok kategoride ürün var. Bu ürünlere ulaşmak için Evinde Gör uygulamasını cep telefonuna ya da tablet gibi akıllı cihazlara yükleyebilirsiniz.

Kamerası olan akıllı cihazlarınızda kolayca kullanabileceğiniz Evinde Gör uygulaması, size alışveriş konusunda sayısız kolaylık sağlayacaktır. Uygulamayı ilk defa kullanacakların dikkat etmesi gereken noktaları tek tek açıklayalım.

  • Uygulamayı kullanmak için öncelikle, akıllı telefonunuzdan Bellona web sitesine giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra, ana sayfada yer alan başlıklar arasında “Evinde Gör” kategorisine tıklayarak giriş yapın.
  • Bu seçenekte size sunulan yüzlerce ürün arasından evinizde görmek istediğiniz ürün için seçim yapın.
  • Ürünün üzerine tıklayarak özelliklerini göreceğiniz sayfayı yeni sayfada açın.
  • Ürün görselinin yanında bulunan “Evinde Gör” butonunu açarak sanal gerçeklik sisteminin açılmasını sağlayın.
  • Ekranda cihaz kamerasının kullanımı için izin isteği çıkacaktır, izinlerin açık olduğundan emin olmalısınız.
  • Bu adımlardan sonra, ekranı uygun bir köşede tarayın ve ürün görselinin üç boyutlu halini evinizde dilediğiniz köşede görün.
  • Ürünün üç boyutlu görselini, dilediğiniz gibi konumlandırarak satın almadan evinizde nasıl duracağını detaylı şekilde inceleyin.
  • Karşınıza çıkan sanal ürün görselleri, beğendiğiniz mobilyanın evinizde nasıl duracağı hakkında bilgi vereceğinden, her açıdan incelemeyi unutmayın.

Bellona Evinde Gör Uygulaması Hangi Cihazlarda Çalışır?

Bellona Evinde Gör uygulaması, iOS ve Android işletim sistemlerine sahip cihazlar için uygundur. Eğer akıllı cihazınız bu işletim sistemlerine uygunsa, uygulamayı kolayca kullanarak alışverişe başlayabilirsiniz.

iOS kullanıcıları, iPhone, iPad veya iPod touch cihazlarına App Store'dan uygulamayı cihazlara indirebilirler. Uygulamanın uygun şekilde çalışabileceği minimum iOS sürümü 11.0'dır.

Android kullanıcıları, Google Play Store'dan uygulamayı yükleyebilir. Uygulamanın çalışabileceği minimum Android sürümü 5.0'dır. Cihazın hangi sürüme sahip olduğunu öğrendikten sonra uygun sürümü indirebilirsiniz.

Ayrıca, uygulama kullanımı bilgisayarlar için de mevcuttur. Ancak evinizde göreceğiniz kamera sistemi, bilgisayar üzerinden açılmamaktadır. Sadece ürünlerin özellikleri ve fiyat bilgisini tarayıcı üzerinden görebilirsiniz.

Bellona Evinde Gör web sitesi, herhangi bir web tarayıcısı üzerinden erişilebilir özelliktedir. Bellona web sitesini ziyaret ettiğinizde, üst başlıklarda görebilirsiniz.

Bellona Evinde Gör uygulama ve web sitesi, kolay kullanıma sahiptir. Mobilya ve ev ürünlerinin gerçek boyutlarıyla evinizde nasıl görüneceğini göstermesi nedeniyle ev dekorasyonu için oldukça fayda sağlayacaktır. Herhangi bir cihazdan erişilebilir olması da kullanıcıların uygulamayı diledikleri zaman ve yerde kullanabilmelerine yardım edecektir.

Bellona Evinde Gör Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

Mobilya alışverişini kolaylaştırmak isteyen Bellona, keyfinizi ve memnuniyetinizi düşünerek Evinde Gör uygulamasını tasarladı. Bu uygulamanın mobilya alışverişinde sağladığı avantajlardan bahsedelim. Böylece eviniz için mobilya almayı düşündüğünüzde, uygulama sayesinde daha hızlı ve kolay seçim yapabilirsiniz.

  • Bellona Evinde Gör uygulaması sayesinde, Bellona mağazalarındaki ürünleri gerçek boyutlarıyla evinizde denemenizi kolaylaştırır.
  • Uygulama, sitedeki ürünlerin farklı renk ve desen seçeneklerini denemenize olanak tanımaktadır.
  • Evinde Gör uygulamasını kullanarak farklı kombinasyonlar oluşturabilir ve evinizin dekorasyonunu planlayabilirsiniz.
  • Bellona Evinde Gör uygulaması, ürünleri evinizde deneyerek satın alma kararınızı ve sürecini hızlandırır.
  • Uygulama yardımıyla, evinizin boyutlarına ve stilinize uygun özelleştirilmiş dekorasyon önerilerini kolayca görebilirsiniz.
  • Bellona Evinde Gör uygulamasının avantajlarından bir diğeri de mağazaları dolaşarak ürünleri arama ve deneme zahmetini ortadan kaldırmasıdır.
  • Uygulama, beğendiğiniz Bellona ev ürünlerini internet üzerinden sipariş etmenizi hızlandırır ve güvenli ortamda gerçekleşmesini sağlar.

Evinde Gör Uygulamasında Hangi Ürünler Bulunuyor?

Evinizde hangi mobilya ürünü eksikse, Bellona farkıyla bu eksikliği tamamlayabilirsiniz. Ayrıcalıklı yaşam alanına sahip olmak için siz de Evinde Gör uygulaması sayesinde birçok ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Peki, Evinde Gör uygulamasında size sunulan ürünler nelerdir?

Kolay ve keyifli bir alışveriş deneyimi planlayan Bellona Evinde Gör uygulaması, evinizin her odasına hitap eden ürünleri sunmaktadır. Masa, çalışma odası ürünleri, dolap, tv ünitesi, berjer, gardırop, kitaplık, yan sehpa, puf, makyaj aynası, yemek masası ve daha birçok ürün seçeneği sizleri bu kolay uygulamada bekliyor. Denemek için uygulamamızı akıllı cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Ev Dekorasyonunda Evinde Gör Uygulamasının Etkisi Nedir?

Evinizi dekore ederken ve ihtiyacınız olan eşyaları seçerken, bazen zamanınız olmayabilir. Kısıtlı sürede, en iyi seçimi yapmak için Evinde Gör uygulamasını kullanabilirsiniz. Bellona, sizler için bu kolay kullanımı olan mobil uygulamayı daha rahat alışveriş yapmanız için geliştirdi.

Ev dekorasyonunda hangi ürünün nerede duracağını, ürünü eve getirmeden bilemeyebilirsiniz. İkilemde kaldığınızda, Evinde Gör uygulamasını kullanarak eşyaların evinizde nasıl duracağını tahmin edebilirsiniz. Böylece, evinizi daha pratik şekilde ve kolayca dizayn edebilirsiniz.

Mobilyaların, perde ile olan uyumu sizi çoğu zaman düşündürebilir. Sadece perde mi? Duvar rengi, masa, halı gibi birçok eşyayla tamamlanmış olduğundan emin olmak istersiniz. Bu gibi durumlar için de Evinde Gör uygulamasını deneyerek evinizi dilediğiniz gibi ve elinizdeki ürünlere göre dekore edebilirsiniz.

Bellona Evinde Gör Uygulaması Fiyat Bilgisi Veriyor Mu?

Evet, Bellona Evinde Gör uygulaması, ürünlerin fiyatlarını ve ödeme seçeneklerini de gösteriyor. Uygulamada, seçtiğiniz ürünün fiyatı ve farklı renk ve desen seçenekleriyle birlikte gösterilmektedir. Bu sayede, ürünlerin fiyatları hakkında fikir sahibi olabilir ve bütçenize uygun seçimler yapmanız kolaylaşır.

Evinde Gör uygulaması ile ürünü evinizde denemeden önce, ürün görseline tıklayarak fiyat bilgisinin açık olduğu sayfaya ulaşabilirsiniz. Rakamlar, size cazip geliyorsa evinizde nasıl duracağını gördükten sonra kolay ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz!

Bellona Evinde Gör Uygulaması Güvenilir Mi?

Bellona Evinde Gör uygulaması, Bellona gibi köklü ve güvenilir bir mobilya markasının ürünüdür. Bu nedenle, uygulama da kullanıcılar için güvenilirdir.

Bellona, Türkiye'nin önde gelen mobilya üreticilerinden biridir ve 1997 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. İtibarı, uygulamaları ve mobilyaları kaliteyle güveni bir arada sunar.

Bellona Evinde Gör mobil uygulaması, kullanıcıların verilerini de korumak için gerekli güvenlik önlemlerini almıştır. Kullanıcıların verileri, gizlilik politikası ve veri koruma kanunlarına uygun şekilde saklanmaktadır. Bu nedenle, uygulama güvenli bir şekilde kullanılabilir ve mobilya alışverişini dilediğiniz zaman, her konumdan kolaylaştırabilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.