Kalk Gidelim... DÜNYA KUPASI'NDA EĞLENDİRECEK!

Kalk Gidelim... DÜNYA KUPASI'NDA EĞLENDİRECEK!

14 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında 2018 FIFA Dünya Kupası için TRT1 ekranlarının kahkaha tufanı dizisi Kalk Gidelim maç aralarında yer alacak.

KALK GİDELİM OYUNCULARINDAN DÜNYA KUPASINA GÖNDERME!

Kalk Gidelim oyuncularının futbol oynarken komik ve eğlenceli videoları çekildi ve çok keyifli anlar ortaya çıktı.

Merakla beklenen Dünya kupasının maç aralarında heyecanlı izleyici Kalk Gidelim videolarıyla eğlenecek.

Dünya kupasına ithafen çekilen videolarda Ufuk Özkan ve Erkan Sever, ezeli rakipler Liverpool ve Real Madrid’e  gönderme yaptı.

Muğla’nın yerel takımı Öz Pisi spor formalarını giyen Kalk Gidelim oyuncuları kendilerini sahaya attılar.Ufuk Özkan kendini Liverpool’un futbolcusu Muhammed Salah, Erkan Sever ise Real Madrid futbolcusu Sergio Ramos olarak adlandırdı.

Erkan Sever ve Ufuk Özkan; “Bu sene gerçekleşecek Dünya Kupası için biz de çok heyecanlıyız. Türkiye , Dünya kupasında yer almasa da o heyecanı izleyicilerimize yaşatmak istedik” diye konuştu.

Eğlence dolu videolarda bir tarafta Ufuk Özkan’ın takımı diğer tarafta da Erkan Sever’in takımı yer alırken, Kerem Kupacı kaleye geçti, hakemliği de Emir Gürsoy üstlendi.

Hem çekişmeli hem de bol kahkahalı geçen maç boyunca komik sahneler ortaya çıktı.

Kerem Kupacı, “Ufuk Özkan beni zorladı karşımda adeta Muhammed Salah vardı çok eğlenceli bir maç oldu ve sezonun yorgunluğunu böyle attık” dedi.

Çekişmeli geçen mücadelenin ardından Ufuk Özkan’ın takımında olan Sena Çakır attığı şutla takımına maçı kazandıran golü attı.Kalk Gidelim oyuncuları , “Dünya kupasını birlikte heyecanla izleyeceklerini söylediler”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.