İnstagram... YILBAŞI TEMALI BÜYÜK BİR GÜNCELLEME GELİYOR!..

İnstagram... YILBAŞI TEMALI BÜYÜK BİR GÜNCELLEME GELİYOR!..

Dünya çapında en popüler sosyal medya platformundan biri olan Instagram, yılbaşı temalı birçok farklı yeni özellik barındıran büyük bir güncelleme almak üzere! Bakalım güncellemeyle beraber yeni eklenecek özellikler neler?

Popüler sosyal medya platformu Instagram, yılbaşı temalı büyük bir güncelleme alacak. Güncellemeyle beraber kullanıcılara birçok yeni filtre, efekt ve animasyon sunulacak.Instagram, güncelleme

V26 kod adlı yılbaşı güncellemesiyle beraber: üç yeni festival filtresi, buzlu cam efekti, tatil makyajı ve dijital konfeti animasyonu gelecek. Ek olarak, çıkartmalar kütüphanesine penguenler, kar taneleri, buz patenleri, kış kıyafetleri ve daha birçok Noel temalı çıkartma eklenecek.

Instagram, güncelleme

Güncellemeyle beraber kullanıcılar Superzoom efekti için yeni sesler seçebilecek. Ayrıca hikayelerdeki emojiler ve çıkartmalar için metin tabanlı bir arama özelliğinin de kullanıcıların beğenisine sunulacağı söyleniyor. (başlangıçta sadece İngilizce destekli olacak)

Instagram, güncelleme

Tüm bunlara ek olarak şirketin yakın zamanda mesajlaşma özelliğini, Facebook Messenger gibi “Direct” adıyla farklı bir uygulama olarak yayınlayacağını belirtmeden geçmeyelim. (uygulama söylendiğine göre tam anlamıyla bir Snapchat klonu olacak)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.