İnal Aydınoğlu... 13. KİTABI İLE GÖNÜLLÜLÜKTE 40. YILINI KUTLUYOR!..

İnal Aydınoğlu... 13. KİTABI İLE GÖNÜLLÜLÜKTE 40. YILINI KUTLUYOR!..

Gönüllülüğünün 40. yılında, gönüllülük yolculuğunun yaşamına kattıklarını 13.kitabı ile okuyucularına aktaran Yazar ve Gönüllülük Eğitmeni İnal Aydınoğlu, ruhsal değerlerin aydınlığında “İyi Yaşamak” kitabını okuyucularıyla buluşturdu.

40 yıldan beri gönüllülüğe adanmış bir yaşam sürdüren İnal Aydınoğlu, ülkemizde gönüllülüğün tanıtılması, yaygınlaştırılması ve yeni gönüllülerin yetişmesi için Marmara ve Maltepe Üniversitelerinde “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi vermektedir.

Ayrıca birçok üniversitede seminerlere ve sempozyumlara katılmakta, konferanslar vermekte ve 20 yılı aşkın süreden beri açtığı kurslarla yetişkinlere gönüllülük eğitimleri vermektedir.

Yazar ve Gönüllü Eğitmeni İnal Aydınoğlu 40 yıllık bilgi, birikim ve deneyimlerini 13. Kitabı olan “Ruhsal Değerlerin Aydınlığında  “İyi Yaşamak” isimli kitabında akıcı bir dille okurlarına sunmakta ve iyi yaşamanın ne kadar kolay olduğunu anlatmaktadır.

Kitabın içinde yer alan bölümler ruhsal rehberlik niteliğinde olup yaşanan olaylardan esinlenen öykülerle sunulmaktadır.

Bölüm başlıkları şöyledir; İyi Yaşamak Kolaydır, Geleceğimizi Kendimiz Oluştururuz, Sonuca Bakınız, Yaşamı Aydınlatan Ruhsal Değerler, Akıl, Bilinç, Vicdan, Hüküm, Akıl ve Kalp, Denge, Kendi Yolumuzu Bulmak, Yol Açmak, Şükür ve Sabır, Teşekkür ve Özür, Şikâyet, Sevecen İlgi, En Büyük Ödül Gülmek, Beğenilmeyenleri Saptamak, Kendimiz Olabilmek, Gelişim Yolu, Hedef Belirlemek, Kazanmak ve Vermek, Kalbi Sevgiye Açmak, İki Dünyamız, Daha Fazlası, Sade Yaşamın Yolları, En Büyük Zenginliğimiz Niyet ve Sonuç, Kendiniz Kadar Seveceksiniz, Mükemmeli Hedeflemek, Korkunun Esareti, Güç Arayışı, Güven, Kötü İnsanlar, İyi Şeyler Konuşmak, Terbiye ve Nezaket, Sözlerimiz, Kimya Dili ve Sevgi Dili, Doğayla Dostluk, Büyük Acıdan Yeni Hayatlara, İçimizdeki Güç. İnal Aydınoğlu’nun şimdiye kadar gönüllülük, sevgi, kadın-erkek, özgür yaşam, mutluluk gibi konular üzerine yazdığı 12 kitabı daha yayınlanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.