Hülya Bozkaya... BABASININ HASTALIĞI KLİP ÇEKİMİNİ, ENGELLEDİ!

Hülya Bozkaya... BABASININ HASTALIĞI KLİP ÇEKİMİNİ, ENGELLEDİ!

Türkülerin sevilen sesi Hülya Bozkaya'nın babası İmam Bozkaya, memleketi Mersin'de kalp ameliyatı geçirdi.

İki kez ameliyat olan ve kalp kapakçığı da değişen İmam Bozkaya'nın, birinci ameliyatında içerisinde oluşan kemik kırılmasından dolayı oluşan yoğun kanamanın akciğerini zedelendiği bu nedenle ikinci kez ameliyata alındığı bildirildi.

Yaşadığı bu zor ve sıkıntılı  süreçte yoğun işlerine rağmen  babasını bir an bile yanlız bırakmayan ve bu tavrı ile tam bir vefa örneği gösteren Hülya Bozkaya, hislerini sevenleriyle şu şekilde paylaştı.

"Babamın kalp kapakçığı değişti ve bir kaç gün sora kanaması oldu. Meğer  içerde kemik kırılmış, o da akciğeri çizmiş Günlerce  kanama oldu, ikinci kez açtılar.

Ben bunun onların hatası olduğunu düşünüyorum ama kabul etmeyeceklerini de biliyorum. Burası sözde Mersin'in en iyi özel hastanelerinden biri ama sanki yetersiz bir devlet hastanesi gibi.

Ben burada büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Şimdi de babamın akciğerlerinde  sorun oluştu. İki tedavi birden devam ediyor..

Şimdi konuşamıyor, geçici felç geçirdi diyorlar.Ameliyat esnasında beynine kan pıhtısı gitmiş.Sabahlara kadar başında nöbet tutuyoruz.

Ben de yeni eser hazırlamıştım. Bu ay klip cekecektim ki bu durum yaşandı. Önce sağlık, Mersindeyim şuan. Babam  iyileşmeden asla dönmem.İnşallah Allah babamızı bize bağışlayacak biliyorum".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum