Hilal Özdemir… MAZBATASINI ALDI, GÖREVE BAŞLADI!..

Hilal Özdemir… MAZBATASINI ALDI, GÖREVE BAŞLADI!..

İstanbul Suadiye Mahallesi'nden muhtar seçilen ünlü türkücü Hilal Özdemir mazbatasını aldı. Çiçeği burnunda yeni muhtar Özdemir "Suadiye'lilere hizmet etmek için sabırsızlanıyorum." dedi. 17 Bin TL maaş alacak olan ünlü türkücü başvurması halinde silah taşıma ve bulundurma ruhsatı alabilecek.

DurakMedya'da yer alan habere göre yerel seçimlerde İstanbul Suadiye'den muhtar seçilen ünlü türkücü Hilal Özdemir mazbatasını aldı. Azaları ile beraber Kadıköy İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan ünlü türkücü Hilal Özdemir, mahalleleri için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Özdemir ''Suadiye'lilere hizmet etmek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

17 BIN TL MAAŞ  

Suadiye muhtarı seçilen ünlü türkücü 17 bin maaş alacak. Ünlü türkücü ayrıca yılda 30 gün idari izin kullanabilecek. Ayrıca, Doğum izni, ücretsiz seyahat hakkı, ödenekleri de bulunacak. Resmi Gazetede yayınlanan 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede, hali hazırdaki muhtar veya bir dönem muhtarlık yapmış olanlara da silah taşıma ve bulundurma ruhsatı verilmesi düzenlendi...

hilalozdemir-heyeti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.