Hasan Uğur Epirden... EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

Hasan Uğur Epirden... EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

Voleybolun duayen yazarı, müzik menajeri, plaj voleybolunun simgesi, voleybola aşık, hayvansever Hasan Uğur Epirden bugün Antalya'da ki evinde ölü bulundu. Voleybol camiasının tanınan ismi Hasan Uğur Epirden hayatını kaybetti.

Voleybolun duayen yazarı, müzik menajeri, plaj voleybolunun simgesi, voleybola aşık, hayvansever, Hasan Uğur Epirden'i bugün vefat etti

Voleybol camiasının tanınan ismi Hasan Uğur Epirden hayatını kaybetti.

Türk Voleybolu ve Plaj Voleyboluna uzun yıllar hizmetlerde bulunmuş, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi, 2. dönem Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmış, son dönemlerin en sert muhalif yazarı Hasan Uğur Epirden Antalya'da yaşadığı evde ölü olarak bulundu.

hasanepirden_nurcansabur.jpg

Barış Manço'nun da menajeri olan Hasan Uğur Epirden, Barış Manço'yu anma etkinliklerinden birine Genel Yayın Yönetmenimiz Nurcan Sabur ve magazinkolik'de "duayenkolik" adlı köşe yazıları ile izlediğiniz Hulusi Tunca ile birlikte katılmıştı...

Antalya'da yaşadığı evde Eşi Gülbin Epirden İstanbul'da olduğu için tek başına olan Hasan Uğur Epirden'den 2 gündür haber alınamayınca bu sabah uzun yıllardır birlikte organizasyon yaptığı Ercan Küçüktuğsuz ve komşuları tarafından evinde ölü olarak bulundu.

Adli Tıp Kurumuna götürüle Hasan Uğur Epirden'in kesin ölüm sebebi otopsi sonucu belirlenecek.

Epirden'in İstanbul'da kabri bulunan babasının yanına defnedilmek istediği ve bu nedenle cenazesinin İstanbul'a gönderilebileceği ilk gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.