`GÜNAYDIN ET LOKANTALARI` ZİNCİRİNİN YENİ SAHİBİ DOĞUŞ GRUBU!

`GÜNAYDIN ET LOKANTALARI` ZİNCİRİNİN YENİ SAHİBİ DOĞUŞ GRUBU!

Doğuş Holding`in,Türkiye`nin en büyük et restoranları `Günaydın Et Lokantası` zincirini 150 milyon dolara satın aldığı söyleniyor...

Günaydın Et Restoranları için Ali Sabancı ve Doğuş Grubu'nun isminin geçtiği halde iddiaya göre Günaydın Et'in satışının galibibinin Ferit Şahenk olduğu iddia edildi.

Sözcü Gazetesi'nden Selin Kök çok önemli olan bu gelişmeyi kaleme aldı ve Kök köşe yazısında, 'Günaydın Et Restoranları'na hem Ali Sabancı'nın hem de Doğuş Grubu'nun yani Ferit Şahenk'in talip olduğu konuşuluyor.

Günaydın'ı kim aldı, kim alacak derken duyduğum o ki; iş nihayete ermiş ve Doğuş Türkiye'nin en büyük et restoranları zincirini 150 milyon dolara almış." diyerek haftalardır konuşulan ve takip edilen bir konuyu sonuca bağlamış oldu.

Ayrıca Selin Kök yazısında başka detaylara da yer verdi.

İŞTE YAZININ KONU İLE İLGİLİ OLAN BÖLÜMÜ...

"Bu hafta size yeme içme sektörü ile ilgili kulağıma çalınanları anlatayım. Efendim, biliyorsunuz aylardır, Günaydın Et Restoranları'na hem Ali Sabancı'nın hem de Doğuş Grubu'nun yani Ferit Şahenk'n talip olduğu konuşuluyor.

Günaydın'ı kim aldı, kim alacak derken duyduğum o ki; iş nihayete ermiş ve Doğuş Türkiyenin en büyük et restoranları zincirini 150 milyon dolara almış.

Geçen hafta yapılan anlaşmaya göre Günaydın'ın yüzde 70'i Doğuş'un kalan kısmı ise Cüneyt Asan ve ortaklarının.Hedef ise Günaydın?ı dünya markası yapmak.

Günaydın Et Restoranları 200 şubeye ulaşacak. 100 şube Türkiye'de, 100 şube ise yurtdışında olacak. Avrupa'da teker teker şubeler açılacak. İngiltere, Almanya, Fransa?dan sonra Dubai'de bir şube açılacak. Daha sonra ABD'de de şube açılacak.

Günaydın'ın en büyük özelliği etlerinin kendi çiftliklerinde özel olarak yetiştirdikleri hayvanlardan sağlanmasıydı. Bu gelenek yine bozulmayacak şimdilik 10 bin baş yetiştirilen çiftliğin kapasitesi artırılacak ve 30 bin başa çıkarılacak".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum