Gökhan Tepe... UNUTAMADIĞI O ANI ANLATTI!

Gökhan Tepe... UNUTAMADIĞI O ANI ANLATTI!

Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”ye besteci ve yorumcu Gökhan Tepe konuk oldu.

Son albümü 'Yaz 2018' ile müzikseverlerle buluşan Gökhan Tepe, bilinmeyen yönlerini anlatarak izleyenleri şaşırttı. 

“Benim için ölümsüz anlardan biriydi”

Ünlü şarkıcı bugüne kadar  yüzlerce konser verdiğini, özellikle 2012 yılında Harbiye Açık Hava’da verdiği  konseri unutamadığını şu sözleriyle anlattı;

''Başlangıç konuşmasını yapmadan önce ilk şarkı ile birlikte özel bir şov hazırlamıştık bittiğinde öyle bir alkış geldi ki, sonradan izlediğimde fark ettim ki  gözlerim dolmuş ve birkaç adım geri gitmişim. 
O anda o duygusal enerjiyi kaldıramamışım, hatıralarım arasında çok güzel bir yeri var. 
Daha sonra yaptığım konuşmada baya heyecanlıydım benim için  ölümsüz anlardan biriydi.

“Çöp poşetlerinin  dolmadan atılmasına sinir oluyorum”

Röportajın boşluk doldurma kısmında Gökhan Tepe, asla para harcamam dediğin ya da para harcarken elimin çok zor gittiği şey …..? sorusunda ki boşluğu şu şekilde doldurdu;


“Çok şey var aslında müsrifliği sevmem, biraz tutumlu olmak lazım devir o devir, israf eden iflas eder. Bizde israfı sevmiyoruz.

Çok enteresan şeyler var mesela evde çöp poşetlerinin daha dolmadan atılmasına sinir oluyorum, yani ona verilen paraya günah değil mi? Doldur ondan sonra at, israfa gerek yok.

“Gökhan Demiyorlar”

Başarılı sanatçı okul yıllarından bu yana kendisine nasıl seslenildiğini şu sözleriyle açıkladı;
 

“Bana oldum olası çocukluğumdan beri “Tepe” derler, bir ortamda Gökhan denildiğinde arkadaşlar döner etrafına bir bakarlar kime diyorlar diye; bir süre sonra yabancılaşıyorsun adına, bana Gökhan demiyorlar “Tepe” diyorlar hep.

 “Sonuçta belirli bir sınırlar vardır”

Gökhan Tepe “Evlendikten sonra katılamadığım bir arkadaş davetinden ötürü o grupta bana hanımcısın dendiği olmuştur” Sorusana “Hayır” kartını gösterdi ve şöyle dedi;

“Göğsümü gere gere yanlış. Aylin o konularda gerçekten sağduyulu, belirli bir sınırları vardır evliyiz ama serbest bırakır beni. Dostlarımla, arkadaşlarımla bir şey gerçekleştirirsem seve seve paylaşır.”

“Müzik hayatta ki en akıllı anahtarlardan bir tanesidir”

Gökhan Tepe’ye yöneltilen “Müzikal yeteneğini gençlik yıllarında (17/18 yaş) o zaman beğendiğin bir karşı cinsi etkilemek için kullandın mı?” sorusuna “Evet” kartını göstererek;
 

“Olmuştur tabii ki canım olmaz mı? Müzik hayatta ki en akıllı anahtarlardan bir tanesidir. Filmlere konu oluyor ya sahilde kucağında gitarla şarkı söyleyen erkekler hep bir tık sempatik geliyor.”

“Gökhan Tepe yeni albümü hakkında bilgi verdi.”

“İlk kez kapakta hashtag kullanıldı sanırım, o da benim fikrimdi bu albümde. Artık teknoloji devri ve yaz2018 hashtagi ile dinleyicilerimin albümle alakalı birçok görsele ve  şarkılarıma ulaşmalarında kolaylık olması amacıyla albüm kapağına taşıdık.

Bu albümle alakalı yapılabilecek en farklı fikir de buydu bence, insanların albümün içeriğine hemen ulaşabilecekleri bir çalışma oldu.

 

--

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.