Fahriye Evcen... ÖZGÜR RUHLU MODERN GEZGİN!..

Fahriye Evcen... ÖZGÜR RUHLU MODERN GEZGİN!..

Fahriye Evcen’in ünlü bir tekstil firması ile iş birliğinden doğan jeans koleksiyonu yeni sezonun jean trendini belirledi.

Bu sezon, ‘Modern Gezgin’ ana temasıyla hazırlanan 55 parçalık Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu; maceracı, özgür ruhlu, seyahat eden ve modern kadının tarzını öne çıkarıyor. Koleksiyonda, göçebe bir ruhu yansıtan renk ve desenlerin yanı sıra bohem detaylar da dikkat çekiyor.  

Evcen: ‘Ruhumu ve zevkimi yansıtan tasarımlar hazırladık’

 Jeans Koleksiyonu ile ikinci kez moda tutkunlarıyla buluşan Evcen, "geçtiğimiz sezon hayata geçirdiğimiz  Jeans Koleksiyonu’nun ikinci sezonu ile Modern Gezgin ana temasıyla çok farklı bir koleksiyon sunuyoruz.

Bu koleksiyonda da tasarımlara kendi ruhumu ve zevkimi yansıttım. Seyahati seven, özgür ruhlu, modern kadını yansıtan parçalar yer alıyor. Göçebe bir ruhu yansıtan tasarımlar aynı zamanda kadınsı çizgiler taşıyor.

Yaz sezonunu gezgin bir ruh hali içinde geçirdim. Gördüğüm ve deneyimlediğim her şey bana bu koleksiyonu hazırlarken ilham verdi.

Benim hayallerimi gerçeğe dönüştürdükleri için firmaya ve tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  

Reklam Şarkısını Fahriye Evcen seslendirdi

Koleksiyon için hazırlanan yeni reklam filmi ile ilgili de konuşan Fahriye Evcen, “Yeni reklam filmimizde de tasarımlardaki bu duyguyu bire bir yansıtmaya çalıştık.

Tasarımlarla çok bütünleştiğimi ve kendi tarzımı çok iyi yansıttığımı düşünüyorum. Bu bütünleşmeyi daha güçlü hissettireceğini düşündüğümüz için reklamdaki şarkıyı da kendim seslendirdim” dedi.duygusunu yansıtıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.