ETİLERİN GÖBEĞİNDE SIRA GECELİ AÇILIŞ…

ETİLERİN GÖBEĞİNDE SIRA GECELİ AÇILIŞ…

Etiler Nispetiye Caddesinde Zuma Hookah Lounge adıyla yepyeni bir mekan açıldı. Mekan konsepti ve lezzetleri ile gelen misafirlerinden tam not aldı.

Haber; Yusuf Emin

Kamera; Selim ÖZTÜRK

Görkemli bir açılışa imza atan Zuma Hookah Lounge kimsenin beklemediği bir tarzla merhaba dedi ve Sıra Gecesi düzenledi.

Sanat, spor ve medya camiasından çok fazla kişinin katılmasıyla türküler söylendi çiğ köfte yoğuruldu. Sevilen sanatçılardan Cüneyt Tek, Hatice, Tuğba Ekinci ve Mustafa Kaya katılan davetliler arasındaydı.

Mekân Sahipleri Hüseyin Türk, Semra Türk ve Murat Kankılıç davetlileriyle birlikte türkülere eşlik ettiler.

zumahookahlounge_semraturk1.jpg

Semra Türk Mikrofonlarımıza konuştu ‘’Çok heyecanlıyım yepyeni bir konsept ile kimsenin düşünmediği bir açılış tarzıyla giriş yaptık. Etiler’de böyle bir mekân açılması gerekliydi. İnsanların dünya mutfağından lezzetler tadacağı, nargile içip hoş sohbet edecekleri bir yer oldu. Umarım hayırlısı olur’’ dedi.

Sevilen şarkıcı Hatice tüm güzelliğiyle açılışta yerini aldı

Yeni çalışmasını bitirdiğini dile getiren Hatice mekânı çok beğendiğini söyledi.  ‘’Yepyeni bir şarkı, televizyon projeleri ve daha nice sürprizlerle yoğun bir dönem geçiriyorum. Heyecanlıyım mutluyum, bu açılışta bulunmaktan ayrıca neşeliyim güzel dostlarımı gördüm. En kısa zamanda yine birlikte olacağız’’ şeklinde konuştu.

İŞTE AÇILIŞTAN ÇOK RENKLİ GÖRÜNTÜLER;

‘’Gidersen’’ demişti şimdi ‘’Dönersin’’ demeye hazırlanıyor..

Sevilen popçu Cüneyt Tek mekân açılışında boy gösteren önemli isimlerden biri oldu. Mutluluktan yerine sığmayan Cüneyt Tek magazinkolik.com mikrofonlarına konuştu. Büyük bir aşk yaşayan ve kendi hatasından dolayı terk edilen Cüneyt Tek ‘’ Yıllar önce, Gidersen demiştim ve herkesin gönlünü fetih etmiştim. Şimdi ise yine çok muhteşem olacağım ve iddialı olduğum bir parça ile çıkıyorum karşınıza bu sefer Dönersen diyeceğim’’ dedi. Yeni mekânın hayırlı olacağını ve hislerinin güçlü olduğunu söyleyen Cüneyt Tek ‘’Bu mekân Etiler’in en gözde yerlerinden biri olacak’’ dedi.

zumahookahlounge_tugbaekici.jpg

Tuğba Ekinci’den yepyeni bir asker şarkısı

Zuma Hookah Lounge açılışında ünlü geçidi yaşandı. O ünlülerin biri de Tuğba Ekinciydi. Tuğba Ekinci yorgun olmasına rağmen arkadaşı Murat Kankılıçı yalnız bırakmamak adına geceye katıldı. Ünlü şarkıcı mekânın çok hoşuna gittiğini belirterek yepyeni projesini magazinkolik.com mikrofonlarına paylaştı. O şimdi asker şarkısından sonra tekrar askerler için yepyeni bir şarkı hazırladığını belirten Ekinci Ağustos ayında şarkıyı yepyeni klibiyle dinleyeceğimiz müjdesini verdi. ‘’Günümüzde askerlerimize moral olacak bu şarkı ne çok eğlenceli nede marş niteliğinde ama herkesin beğeneceği bir şarkı olacak’’ dedi.

Açılışa katılan Mustafa kaya okuduğu eserlerle davetlileri mest etti. Mustafa Kaya mikrofonlarımıza ‘’en kısa zamanda yepyeni bir parçayla uzun bir zamandan sonra karşınızda olacağım. Bu tek parçalık çalışmadan sonra da güzel bir albüm hepimizi bekliyor inşallah’’ dedi.

Açılış gecesine katılan tüm davetliler geceden mutlu ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.