Ersay Üner... "SESİMİ HİÇ BİR ZAMAN ÖN PLANDA TUTMADIM"!..

Ersay Üner... "SESİMİ HİÇ BİR ZAMAN ÖN PLANDA TUTMADIM"!..

Onur Kırış'ın sunduğu, Kral Pop TV ve Kral Pop Radyo'da yayınlanan "20 Dakika" programı bu hafta Ersay Üner’i ağırladı

 

Oldukça keyifli geçen sohbette Ersay Üner, yeni şarkısı, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

“Şu an hayal ettiğim şeyi yaşıyorum!”

Çok küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başladığını söyleyen Ersay Üner, çocukluğunun  müzik aşkıyla  geçtiğini anlattı.

Üner, “Bu aşk bende enstrüman tutkusuyla başladı. Önce batarist olarak davul çalmaya başladım. Ondan sonra bas gitar ve klavye çalmaya devam ettim” dedi.

Babasının da müzisyen olduğunu belirten Ersay Üner, ondan çok şey öğrendiğini söyledi. Hayallerinin çocukluktan bu yana  hep aynı olduğunu söyleyen Üner, “Tek hayalim  kendi müziğimi yapıp, bunu herkesle paylaşmaktı. Şu anda da öyle yapıyorum. Hayallerim gerçekleşti diyebilirim” dedi.  

“Sesimi hiç  ön planda tutmadım” 

Sanatçı dostlarına verdiği şarkılar ve  yaptığı aranjelerle tanınan Ersay Üner, kendi şarkılarını seslendirmeye başlama hikayesini, “Sesimi hiçbir zaman hiç ön planda tutmadım. Ben müzik yapmayı seviyorum.

Aslında hep şarkı söylüyordum ama bunu ön planda tutmuyordum. Sahnede şarkı söylemeye başladığım anda  seyirciden aldığım enerji beni bunu devam ettirmeye  itti. 

Ama aslında benim  temelim müzisyenlik” sözleriyle anlattı. 

“İki Aşık”, tüm duygularımın karşılığıydı”       

Solistlik kariyerine “Yürüdüm” isimli şarkısıyla başlayan Ersay Üner, bu kararı nasıl aldığını anlattı. Üner, “Sanatçı dostlarımla aynı sahneyi paylaştığımda bende arada şarkı söylüyordum.

Gelen tepkiler de çok olumluydu ve artık bir yerden başlamak gerekiyordu. ‘Yürüyüş’ şarkısı benim için kendimi arayış anım oldu.

Solistlik konusunda güzel bir geçiş oldu ve ‘Tatlım Tatlım’  şarkısıyla devam ettim. Ama ‘İki Aşık’ şarkısı aslında tüm duygularımın karşılığıydı. ‘Evet bu şarkı. İstediğim müzik, istediğim tarz bu’ dedim” dedi.

“Bu hissi ilk kez yaşıyorum”

Sanatçı dostlarına verdiği şarkıların  listelerde ilk sıralarda yer almasının yanı sıra ilk kez kendi söylediği şarkısıyla büyük bir başarı elde eden Ersay Üner, “İki Aşık’ şarkısının  başarısı  beni çok mutlu ediyor.

Bana ait bir şarkıyı benim söyleyip bu başarıya ulaşması ilk kez yaşadığım bir his. Bu da beni tekrar üretmeye teşvik ediyor. Daha fazla daha iyi ne yapabilirim diyorum“ sözleriye duygularını dile getirdi. 

 “Büşra ile birbirimizi  tamamlıyoruz”

Büşra Pekin ile uzun zamandır mutlu bir birlikteliği olan Ersay Üner bununla ilgili de özel açıklamalarda bulundu.  

Üner, “ Büşra üretken  bir sanatçı. Müzik kulağı çok iyi ve biz onunla her konuda  çok iyi anlaşıyoruz. Vizyonumuz, paylaştığımız şeyler  ve ortak noktamız çok fazla.

Birbirimizi bu konuda çok besliyoruz.  Bir çok konuda birbirimizi tamamlıyoruz” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.